ΠΑΟΚ: Ο Εκονγκ σκέφτηκε να σταματήσει από την εθνική Νιγηρίας πριν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

william_troost-ekong

bet365

Η Εθνική Νιγηρίας αντιμετωπίζει την Αγκόλα (2/2, 19:00) στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με τον αρχηγό της, Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, να δηλώνει «παρών».

H Νιγηρία του Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ παίζει απόψε (2/2 – 19:00) κόντρα στην Αγκόλα για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθών Αφρικής, με τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να μιλάει στο «ESPN» και να αναφέρεται στην πορεία της εθνικής ομάδας της χώρας του στη διοργάνωση, αλλά και για τις διαφωνίες που είχε με τον Ζοσέ Πεσέιρο και τον έφεραν μια ανάσα από το να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπαιζα αυτό το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ή όχι και για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν σίγουρος αν θα συνέχιζα με την εθνική ομάδα γιατί ζύγιζα όλες τις επιλογές μου. Ένιωθα ότι ίσως το μόνο πράγμα που θα με σταματούσε αυτή τη φορά ήταν ότι υπήρχε κάποια διαφωνία με τον προπονητή πριν από το τουρνουά, οπότε δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήμουν μέλος της ομάδας ή όχι.

Έμεινα σε επικοινωνία με την ομάδα, τους ευχόμουν τα καλύτερα. Υπενθύμισα, επίσης, στον προπονητή ότι είμαι διαθέσιμος και νομίζω ότι όλοι εντυπωσιάστηκαν με το πώς έπαιζα στο πρωτάθλημα αλλά και στο UEFA Conference League με τον ΠΑΟΚ», υποστήριξε μεταξύ άλλων στην συνέντευξή του ο Τροστ Έκονγκ.

Σε περίπτωση που η Νιγηρία καταφέρει να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, θα παραταθεί και άλλο η απουσία του Αφρικανού αμυντικού από τις υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα