Ντι Μαρία: Θα αποχαιρετήσει την Αργεντινή μετά το Copa America

Ντι Μαρία: Θα αποχαιρετήσει την Αργεντινή μετά το Copa America

Νίκος Κικίδης
Ντι Μαρία: Θα αποχαιρετήσει την Αργεντινή μετά το Copa America

bet365

Τίτλους τέλους στην πλούσια καριέρα του με την εθνική Αργεντινής σκοπεύει να ρίξει ο Άνχελ Ντι Μαρία μετά το Copa America στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Ένας κύκλος 15 ετών οδεύει σιγά - σιγά προς το τέλος του, μιας και ο Άνχελ Ντι Μαρία φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή να αποσυρθεί από την εθνική Αργεντινής μετά το Copa America του 2024.

Τις παραπάνω πληροφορίες έφερε στο φως της δημοσιότητας το «ESPN Argentina», το οποίο τονίζει πως το τουρνουά που θα διεξαχθεί το επόμενο έτος στα γήπεδα των ΗΠΑ πρόκειται να είναι το τελευταίο του 35χρονου με το εθνόσημο στο στήθος.

Εφόσον το δημοσίευμα αληθεύει ο νυν εξτρέμ της Μπενφίκα θα ρίξει τίτλους τέλους σε μια εντυπωσιακή καριέρα, η οποία συνοδεύεται από ένα Μουντιάλ, ένα Copa America, αλλά και το Finalissima απέναντι στην Ιταλία.

Τρεις τίτλοι που φέρουν φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του άλλοτε επιθετικού των Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει και στους τρεις τελικούς των διοργανώσεων!

Παράλληλα μετράει 29 γκολ και 27 ασίστ με τη φανέλα της Αργεντινής, με το Copa America του 2024 να αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του να εμπλουτίσει τους αριθμούς του αλλά και το παλμαρέ του με την εθνική.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα