Αργεντινή: Αυξάνεται η αβεβαιότητα για το μέλλον του Σκαλόνι

Αργεντινή: Αυξάνεται η αβεβαιότητα για το μέλλον του Σκαλόνι

Newsroom
scaloni

bet365

Οι μέρες περνούν χωρίς να υπάρχει διάλογος μεταξύ του προπονητή της Εθνικής και του προέδρου της Ομοσπονδίας και σήμερα, ο Σκαλόνι δεν θα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για την κλήρωση του Κόπα Αμέρικα!

Λίγο μετά την ιστορική επικράτηση της Αργεντινής επί της Βραζιλίας, ο Λιονέλ Σκαλόνι, έριξε τη «βόμβα» αφήνοντας να εννοηθεί ότι διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο της ομάδας που οδήγησε ως την κορυφή του κόσμου.

Λίγα 24ωρα αργότερα και η αβεβαίοτητα σχετικά με το μέλλον του αυξάνεται. Σύμφωνα με το Tyc Sports, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για την κλήρωση του Copa América του 2024. Η διοργάνωση της Conmebol είναι στις 7 Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι.

Προς το παρόν, ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής και ο Κλαούντιο Τάπια, πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA), δεν έχουν συνομιλήσει, μετά τη συνέντευξη Τύπου στο Μαρακανά.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε εσωτερική συνομιλία μεταξύ των μελών του προπονητικού επιτελείου, αν και δεν προέκυψε κάτι περισσότερο από τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά. Υπάρχει μόνο αβεβαιότητα. Η Εθνική Αργεντινής θα υπερασπιστεί στην 48η διοργάνωση του Copa América το στέμμα που πέτυχε τον Ιούλιο του 2021 στο στάδιο Maracaná στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ένα επίτευγμα που της επέτρεψε να ισοφαρίσει την Ουρουγουάη στην κορυφή της λίστας τιμής (15 τίτλοι).

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα