Copa America 2024: Το... ελληνικό στοιχείο, οι «ηχηρές» απουσίες και τα αστέρια που θα πρωταγωνιστήσουν

brazil_argentina_aplo

bet365

Η Νότια και η Βόρεια Αμερική θα «συγκρουστούν» στο επερχόμενο Copa America, για να καθορίσουν την καλύτερη ομάδα στο δυτικό ημισφαίριο σε ένα τουρνουά που θα συγκλονίσει το κοινό.

Το Copa America επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μετά από οκτώ χρόνια, καθώς οι εθνικές ομάδες της CONMEBOL και έξι προσκεκλημένες από την CONCACAF θα έρθουν αντιμέτωπες για να καθορίσουν την καλύτερη ομάδα στο δυτικό ημισφαίριο.

Ο Λιονέλ Μέσι και η Αργεντινή αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και σε αυτό το τουρνουά, με τον Pulga να καθοδηγεί την Αλμπισελέστε στη διοργάνωση με την... ταμπέλα των παγκόσμιων πρωταθλητών, μετά την κατάκτηση του Mundial στο Κατάρ το 2022.

Ωστόσο, δεν θα λάμψει μόνο ο Μέσι, η Βραζιλία έχει αρκετά ποιοτικό ρόστερ για ακόμα μια φορά, ενώ ομάδες όπως η Ουρουγουάη και η Κολομβία βρίσκονται σε άνοδο. Η παρουσία των ΗΠΑ και του Μεξικού θα δώσουν άλλη νότα, σε ένα συναρπαστικό τουρνουά που ο τελικός του είναι προγραμματισμένος στις 14 Ιουλίου στο Μαϊάμι και το «Hard Rock Stadium».

Πώς όμως διαμορφώνεται το πεδίο; Το Gazzetta σας παρουσιάζει την ελληνική... εκπροσώπηση στο Copa America, τους μεγάλους απόντες αλλά και τις ομάδες με τους super star τους που θα πρωταγωνιστήσουν στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Αναλυτικά οι όμιλοι του Copa America

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή είναι στον 1ο όμιλο μαζί με τη Χιλή, ενώ η Βραζιλία στον 4ο «παρέα» με την Κολομβία. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» της Νότιας Αμερικής θα συναντηθούν μόνο αν προκριθούν στον τελικό του τουρνουά.

1ος όμιλος: Αργεντινή, Περού, Χιλή, Καναδάς
2ος όμιλος: Μεξικό, Εκουαδόρ, Βενεζουέλα, Τζαμάικα
3ος όμιλος: ΗΠΑ, Ουρουγουάη, Παναμάς, Βολιβία
4ος όμιλος: Βραζιλία, Κολομβία, Παραγουάη, Κόστα Ρίκα

Οι «Έλληνες» του Copa America

Σε ακόμα ένα Copa America θα υπάρχει... ελληνικό στοιχείο στη διοργάνωση, αυτή τη φορά με τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Super League να δίνουν το «παρών» στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Η ΑΕΚ θα έχει διπλή εκπροσώπηση και συγκεκριμένα τους Ορμπελίν Πινέδα (Μεξικό) και Αλεξάντερ Κάλενς (Περού), μαζί με τον Άρη που θα έχει τον Άλβαρο Ζαμόρα (Κόστα Ρίκα) θα έχουν τα βλέμματά τους στραμμένα στο τουρνουά.

Ο Πινέδα τη σεζόν που μας πέρασε κατέγραψε συνολικά 44 συμμετοχές με τη φανέλα της Ένωσης, σημείωσε τέσσερα τέρματα, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ. Όσον αφορά τον Κάλενς, ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε σε συνολικά 25 αγώνες με τα Κιτρινόμαυρα και σημείωσε δύο γκολ. Ο Ζαμόρα ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Άρη τη σεζόν που μόλις τελείωσε και σε συνολικά 40 συμμετοχές, σκόραρε τέσσερα γκολ, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

Τα μεγάλα αστέρια που θα βρεθούν στο Copa America

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα μας κάνουν να ξενυχτήσουμε μπροστά στην τηλεόραση για να τους παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερη προσοχή. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε παίκτες από Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη, Ουρουγουάη, Κολομβία, Εκουαδόρ, Περού και Καναδά, που θα μας κάνουν να… χάσουμε τον ύπνο μας κατά τη διάρκεια του Copa America.

Λιονέλ Μέσι

Η πιο αναμενόμενη επιλογή από όλες και δεν αποτελεί για σκάνδαλο. Όχι μόνο επειδή η Αργεντινή προέρχεται από τις κατακτήσεις των τετράθυρων Copa America και Mundial, αλλά γιατί θα περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά την παρουσία του στο MLS. Με ένα σημαντικό κίνητρο θα ξενυχτήσουμε μπροστά από τους δέκτες, διότι αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο του μεγάλο τουρνουά με την Αλμπισελέστε. Εγγυημένη ψυχαγωγία.

Βινίσιους

Αδιαμφισβήτητα κορυφαίος ποδοσφαιριστής αυτής της εθνικής Βραζιλίας, αλλά και το επίκεντρο για τη στάση του απέναντι σε γνωστούς και αγνώστους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βινίσιους είναι ένας… παλιός ποδοσφαιριστής, που δεν φοβάται να κάνει υπερβολές σε έναν τελικό του Champions League για να κερδίσει το χειροκρότημα, αλλά ξέρει πώς να «προκαλεί» τους αντιπάλους του και να τους βάζει στο παιχνίδι του. Θα είναι άμεσα υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει σε μια... διαφορετική Βραζιλία σε αυτό το Copa America.

Λουίς Σουάρες

Μια περίπτωση αρκετά παρόμοια με αυτή του φίλου του, Λιονέλ Μέσι, όμως με άλλα… καρυκεύματα. Μάλλον θα είναι η τελευταία του ευκαιρία να φορέσει τη Σελέστε φανέλα, μετά από πολλά πήγαινε-έλα από την άφιξη του Μαρσέλο Μπιέλσα στην τεχνική ηγεσία της Ουρουγουάης. Ο Αργεντινός τεχνικός πήγε να τον αφήσεις εκτός, ωστόσο ο Λούτσο αντέδρασε και τελικά κατέληξε να κληθεί ύστερα από μια εκπληκτική σεζόν με την Γκρέμιο και στη συνέχεια με την Ίντερ Μαϊάμι. Μετά από ένα καλό ξεκίνημα στο MLS, πρέπει επίσης να δείξει ότι είναι σε θέση να συνεισφέρει, έστω και ως αλλαγή στην εθνική του ομάδα. Μπορεί να το κάνει;

Έντρικ

Ποιος δεν θα ήθελε να δει τον νεαρό που αγόρασε η Ρεάλ Μαδρίτης σε μια μεταγραφική κίνηση που λίγο-πολύ την περιμέναμε όλοι. Γέννημα θρέμμα της Ταγκουατίνγκα έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα με γκολ κόντρα στις μεγάλες δυνάμεις με τη Βραζιλία. Το όνομά του έκανε τον γύρο του κόσμου, όταν και επιβεβαιώθηκε η μετακόμισή του στους Μερένγκες από την Παλμέιρας. Είναι 17 ετών, αλλά δεν είναι πια πολλά υποσχόμενος μιας και τα πρώτα του δείγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά, πρέπει να δείξει σε όλους γιατί τον έβαλαν στο στόχαστρο και να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στην αρχική 11άδα της Σελεσάο.

Πάολο Γκερέρο

Επιθεωρητής χιλίων μαχών και ο άνθρωπος που μπορεί να γίνει ιστορικός σκόρερ στην ιστορία των Copa America. Στα 40 του, ο στράικερ είναι στα 14 γκολ και είναι μόλις τρία πίσω από τους Νορμπέρτο Μέντες (Αργεντινή) και Ζιζίνιο (Βραζιλία). Ο Φοσάτι τον έχει ήδη εμπιστευτεί από την άφιξή του μετά από ένα διάστημα που δεν ελήφθη υπόψη λόγω ηλικίας. Θα είναι το 6ο του Copa America μετά τη συμμετοχή του το 2007, το 2011, το 2015, το 2016 και το 2019. Γεγονός είναι ότι ήταν ο πρώτος σκόρερ σε τρεις από αυτές τις διοργανώσεις και συγκεκριμένα το 2011, το 2015 και το 2019.

Οι «ηχηρές» απουσίες του Copa America

Οι λίστες που ανακοίνωσαν οι προπονητές των εθνικών ομάδων που θα βρεθούν στο Copa America ήταν γεμάτες εκπλήξεις... αναδεικνύοντας την απουσία αρκετών ποδοσφαιριστών που έχουν σημαδέψει την ιστορία του νοτιοαμερικανικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Ντιμπάλα, Βιδάλ, Οτσόα και Λοθάνο είναι μερικά από τα «ηχηρά» ονόματα που δεν θα βρεθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ μετά από απόφαση των προπονητών τους.

Νεϊμάρ

Για ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά, ο Νεϊμάρ θα είναι απών λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο star της εθνικής Βραζιλίας αναρρώνει από τον τελευταίο σοβαρό τραυματισμό του αν και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και να ενσωματωθεί στις τάξεις της Αλ Χιλάλ. Αξίζει να σημειωθεί πως η απουσία του στο Copa America αφήνει μια... σκιά αμφιβολίας για το μέλλον του στη Σελεσάο.

Πάουλο Ντιμπάλα

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν βρίσκεται στις επιλογές του Λιονέλ Σκαλόνι για το Copa America του 2024, παρά την καλή του σεζόν με τη φανέλα της Ρόμα, όπου σημείωσε 13 γκολ στη Serie A. Ο Σκαλόνι βρέθηκε στη δύσκολη θέση να επιλέξει από ένα ευρύ φάσμα επιθετικών και τελικά στις επιλογές του βρίσκονται οι Λαουτάρο Μαρτίνες, ο Χουλιάν Άλβαρες και, φυσικά, ο Λιονέλ Μέσι.

Αρτούρο Βιδάλ

Ο Χιλιανός που είχε φιλοξενηθεί στο Gazzetta, θα είναι άλλη μια από τις μεγάλες απουσίες του Copa America στις ΗΠΑ. Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να καταγράψει αρκετές συμμετοχές με την Κόλο Κόλο, τόσο στο πρωτάθλημα Χιλής όσο και στο CONMEBOL Libertadores, δεν... συγκίνησαν τον προπονητή της Χιλής, Ρικάρντο Γκαρέκα, που δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του. Παρά την καριέρα και την εμπειρία του, δεν θα μπορέσει να αποχαιρετήσει τη Ρόχα σε ένα σπουδαίο τουρνουά όπως το Copa America.

Γκιγιέρμο Οτσόα

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος θα κλείσει τα 39 τον Ιούλιο και όπως είχε αποκαλύψει στο Gazzetta βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Μεξικού στα Μουντιάλ 2014, 2018 και 2022 και ήταν στην αποστολή το 2006 και το 2010. Παρά την τεράστια εμπειρία και προσφορά στην ομάδα, ο προπονητής του Μεξικού, Χάιμε Λοθάνο αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Copa America του 2024.

Ίρβινγκ Λοθάνο

Ο επιθετικός της Αϊντχόφεν ήταν ένας από τους «πυλώνες» της μεξικανικής ομάδας, ωστόσο έμεινε εκτός αποστολής για το Copa America. Ο προπονητής Χάιμε Λοθάνο εξήγησε ότι αυτή η απόφασή του οφείλεται στην πρόθεση να ξεκινήσει ανανέωση στην ομάδα. Στην πρώτη του λίστα με 31 παίκτες, ο Λοθάνο συμπεριέλαβε 10 παίκτες από την U-23, με στόχο να προετοιμάσει νεαρούς ποδοσφαιριστές για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, που θα διεξαχθεί στο Μεξικό, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Οι παραδοσιακές δυνάμεις του Copa America

Αργεντινή, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Κολομβία και Χιλή θα είναι τα φαβορί σε ακόμη ένα Copa America για κατάκτησή του. Η Αλμπισελέστε θέλει να κάνει το back to back, η Σελεσάο θα προσπαθήσει να φτάσει στην κορυφή χωρίς τον Νεϊμάρ, η Σελέστε να επιστρέψει στον θρόνο 13 χρόνια μετά την κατάκτησή της στα γήπεδα της Αργεντινής.

Αργεντινή

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα φαβορί, καθώς ο Μέσι και η Αργεντινή θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το στέμμα τους στο Copa America μετά την κατάκτηση το 2021. Η Αλμπισελέστε φτάνει με τρομερή ψυχολογία στο τουρνουά των ΗΠΑ, καθώς στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, νίκησε το Ελ Σαλβαδόρ με 3-0 προτού βάλει άλλα τρία στην Κόστα Ρίκα. Αξίζει να σημειωθεί πως το Copa America μπορεί να είναι το τελευταίο τουρνουά για τον Pulga, εκτός κι αν δώσει βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ε. Μαρτίνες - Άστον Βίλα, Φρ. Αρμάνι - Ρίβερ Πλέιτ, X. Ρούλι - Άγιαξ
Αμυντικοί: Γκ. Μοντιέλ - Νότιγχαμ Φόρεστ, Ν. Μολίνα - Ατλ. Μαδρίτης, Κ. Ρομέρο - Τότεναμ, Χ. Πετσέλα - Μπέτις, Λ. Μαρτίνες Κουάρτα - Φιορεντίνα, Ν. Οταμέντι - Μπενφίκα, Λ. Μαρτίνες - Μαν. Γιουν., Μ. Ακούνια - Σεβίλλη, Ν. Ταγλιαφίκο - Λυών
Μέσοι: Γκ. Ροντρίγκες - Μπέτις, Λ. Παρέδες - Ρόμα, Α. Μακ Άλιστερ - Λίβερπουλ, Ρ. Ντε Πολ - Ατλ. Μαδρίτης, Ε. Παλάσιος - Λεβερκούζεν, Ε. Φερνάντες - Τσέλσι, Τζ. Λο Σέλσο - Τότεναμ, Β. Καρμπόνι - Μόντσα, Ν. Γκονσάλες - Φιορεντίνα
Επιθετικοί: Α. Ντι Μαρία - Μπενφίκα, Λ. Μέσι - Ίντ. Μαϊάμι, Λ. Μαρτίνες - Ίντερ, Χ. Άλβαρες - Μαν. Σίτι, Α. Γκαρνάτσο - Μαν. Γιουν.

Βραζιλία

Η Βραζιλία ταξίδεψε στις ΗΠΑ χωρίς τοn μεγάλο της star, Νεϊμάρ. Παρόλα αυτά στη Σελεσάο θα έχει την ευκαιρία να λάμψει ο νέος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ αλλά και ο Βινίσιους, στον οποίο αναμένεται να πέσει το μεγαλύτερο βάρος. Ο Έντρικ που έχει μπει σε... συγκρίσεις με τον Πελέ, σκόραρε εναντίον της Αγγλίας και της Ισπανίας τον Μάρτιο, με τη Βραζιλία να επικρατεί του Μεξικού με 3-2, λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το Copa America.

Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Άλισον - Λίβερπουλ, Μπέντο - Ατλ. Παραναένσε, Ράφαελ - Σάο Πάολο
Αμυντικοί: Μαρκίνιος - Παρί Σεν Ζερμέν, Ντανίλο - Γιουβέντους, Ε. Μιλιτάο - Ρεάλ Μαδρίτης, Γκ. Μαγκαλιάες - Άρσεναλ, Γκ. Αράνα - Ατλ. Μινέιρο, Μπρέμερ - Γιουβέντους, Γ. Κόουτο - Τζιρόνα, Λ. Μπεράλντο - Παρί Σεν Ζερμέν, Γουεντέλ - Πόρτο
Μέσοι: Λ. Πακετά - Γουέστ Χαμ, Μπρ. Γκιμαράες - Νιούκαστλ, Ντ. Λουίζ - Άστον Βίλα, Α. Περέιρα - Φούλαμ, Ζ. Γκόμες - Γουλβς, Έντερσον - Αταλάντα
Επιθετικοί: Βινίσιους - Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο - Ρεάλ Μαδρίτης, Ραφίνια - Μπαρτσελόνα, Γκ. Μαρτινέλι - Άρσεναλ, Έντρικ - Ρεάλ Μαδρίτης, Εβανίλσον - Πόρτο, Σάβιο - Τζιρόνα, Πέπε - Πόρτο

Ουρουγουάη

Για χρόνια, η Ουρουγουάη είχε μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές, με τους Λουίς Σουάρες και Έντινσον Καβάνι να σκορπάνε τον τρόμο στα αντίπαλα καρέ. Τα χρόνια όμως πέρασαν για εκείνος και όπως φαίνεται ότι η Σελέστε έχει έτοιμους αντικαταστάτες τους. Ο Ντάρβιν Νούνιες είναι ένας από αυτούς, ο στράικερ της Λίβερπουλ βρίσκεται σε ανοδική πορεία τόσο με την εθνική του ομάδα όσο και με τους Reds που προέρχεται από μια εκπληκτική σεζόν. Νεαροί όπως ο Μάνουελ Ουγκάρτε και ο Φακούντο Πελίστρι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με τους Φεντερίκο Βαλβέρδε και Ρόναλντ Αραούχο να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σ. Ροσέτ - Ιντερνασιονάλ, Σ. Μέλε - Τζούνιορ, Φ. Ίσραελ - Σπόρτινγκ Λισ.
Αμυντικοί: Χ. Χιμένες - Ατλέτικο Μαδρίτης, Μ. Βίνια - Φλαμένγκο, Ρ. Αραούχο - Μπαρτσελόνα, Μ. Ολιβέρα - Νάπολι, Γκ. Βαρέλα - Φλαμένγκο, Σ. Κάσερες - Αμέρικα, Λ. Ολάσα - Κράσνονταρ, N. Μαρισάλ - Ντιναμό Μόσχας
Μέσοι: Ρ. Μπεντανκούρ - Τότεναμ, Φ. Βαλβέρδε - Ρεάλ Μαδρίτης, Ν. Νάντες - Κάλιαρι, Τζ. ντε Αρασκαέτα - Φλαμένγκο, Ν. ντε λα Κρους - Φλαμένγκο, Μ. Ουγκάρτε - Παρί Σ.Ζ., Μ. Αραούχο - Τολούκα, Ε. Μαρτίνες Μίντιλαντ
Επιθετικοί: Λ. Σουάρες - Ίντερ Μαϊάμι, Ντ. Νούνιες - Λίβερπουλ, Μπ. Ροντρίγκες - Αμέρικα, Φ. Πελίστρι - Γρανάδα Αγκ., Κανόμπιο - Ατλ. Παραναένσε, Κ. Ολιβέρα - Λος Άντζελες, Μπ. Οκάμπο - Κάντιθ

Κολομβία

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, σαγήνευσε τον κόσμο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο Χάμες είναι ακόμα... ζωντανός και κλωτσάει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τη «στρογγυλή θεά», στα 32 του είναι για ακόμα ένα τουρνουά ο ηγέτης της Κολομβίας. Οι Καφετέρος ωστόσο, έχουν μια νέα γενιά σε άνοδο, με τους Λουίς Ντίαζ, Λουίς Σινιστέρα, Γιον Ντουράν και Γιάσερ Ασπρίγια να φτάνουν στις ΗΠΑ όλοι αγωνιζόμενοι στην Αγγλία.

Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ντ. Οσπίνα - Αλ Νασρ, Κ. Βάργας - Άτλας, Α. Μορένο - Μιγιονάριος
Αμυντικοί: Ντ. Σάντσες - Γαλατασαράι, Σ. Άριας - Μπαΐα, Γ. Μίνα - Κάλιαρι, Ντ. Μουνιός - Κρ. Πάλας, Γ. Μοχίκα - Οσασούνα, Γ. Λουκουμί - Μπολόνια, Κ. Κουέστα - Γκενκ, Ντ. Μασάδο - Λανς
Μέσοι: Χ.Ροντρίγκες - Σάο Πάουλο, Μ. - Ουρίμπε Αλ - Σαντ, Γ. Λέρμα - Κρ. Πάλας, Χ. Κιντέρο - Ράσινγκ, Χ. Καρασκάλ - Ντ. Μόσχας, Γ. Άριας - Φλουμινένσε, Κ. Καστάνιο - Κράσνονταρ, Ρ. Ρίος - Παλμέιρας, Γ. Ασπρίγια - Γουότφορντ
Επιθετικοί: Λ. Ντίαζ - Λίβερπουλ, Ρ. Μπορέ - Ιντερνασιονάλ, Μ. Μπόρχα - Ρίβερ Πλέιτ, Λ. Σινιστέρα - Μπόρνμουθ, Γ. Ντουράν - Άστον Βίλα, Γ. Κόρδοβα - Κράσνονταρ

Χιλή

Έχει σηκώσει δύο φορές το Copa America την τελευταία δεκαετία, αλλά η χρυσή γενιά αυτής της Χιλής δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε. Ο Αλέξις Σάντσες είναι σε καλή κατάσταση στα 35 του, αν και απέχει πολύ από το απόγειο των δυνάμεών του. Ο Μαουρίτσιο Ίσλα είναι 36, ο Εντουάρντο Βάργκας είναι 34 και ο Κλαούντιο Μπράβο είναι 41 ετών. Μια νέα γενιά θα ντεμπουτάρει, καθώς η Χιλή ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει μερικούς από τους «ήρωές» της και παραμένουν ερωτήματα σχετικά με το αν μπορούν να κρατήσουν την ομάδα κοντά στα πρότυπα που έθεσε αυτή η θρυλική ομάδα.

Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Κλ. Μπράβο - Μπέτις, Μπ. Κορτές - Κόλο Κόλο, Γκ. Άριας - Ράσινγκ Κλουμπ
Αμυντικοί: Μ. Ίσλα - Ιντιεπετέντε, Γκ. Μαριπάν - Μονακό, Π. Ντίας - Ρίβερ Πλέιτ, Γκ. Σουάσο - Τουλούζ, Ι. Λιχνόφσκι - Αμέρικα, Μ. Καταλάν - Ταγιέρες, Τ. Γκαλντάμες - Γοδόι Κρους, Μπ. Κούσκεβιτς - Φορταλέζα, Ν. Φερνάντες - Άουνταξ Ιταλιάνο
Μέσοι: Ε. Πούλγκαρ - Φλαμένγκο, Ντ. Βαλντές - Αμέρικα, Μ. Νούνιες - Νόριτς, Ρ. Ετσεβερία - Ουρακάν, Ντ. Οσόριο - Μίντιλαντ, Σ. Πέρες - Ουνιόν Λα Καλέρα, Ε. Πάβες - Κόλο Κόλο
Επιθετικοί: Α. Σάντσες - Ίντερ, Ε. Βάργκας - Ατλ. Μινέιρο, Μπ. Ντίας - Σέφιλντ Γιούν., Β. Ντάβιλα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μ. Μπολάδος - Κόλο Κόλο, Κ. Σαβάλα - Κόλο Κόλο, Μ. Γκερέρο - Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα