Copa America 2024: Ξεκίνημα με νίκη για το Μεξικό, βασικός αγωνίστηκε ο Πινέδα (vid)

Newsroom
Νίκησε το Μεξικό του Πινέδα, τεράστια ανατροπή για την Βενεζουέλα (vid)

bet365

Το Μεξικό του Πινέδα ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του για το Copa America, αφού επικράτησεμε 1-0 της Τζαμάικα με τον ίδιο να αγωνίζεται βασικός.

Με το... δεξί μπήκε στο Copa America 2024 το Μεξικό, αφού επικράτησε με 1-0 της Τζαμάικα στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου. Το νικητήριο γκολ των «Ελ Τρι» πέτυχε ο Αρτεάγκα στο 69ο λεπτό από ασίστ του Ρόμο με υπέροχο σουτ από τα όρια της περιοχής.

Ο Ορμπελίν Πινέδα πήρε φανέλα βασικού για το συγκεκριμένο παιχνίδι από τον προπονητή της ομάδας Χάιμε Λοζάνο και πραγματοποίησε έτσι την 71η συμμετοχή του (έχει σκοράρει δέκα γκολ κι έχει δώσει επτά ασίστ). Ο επιθετικός μέσος της ΑΕΚ αγωνίστηκε ως επιτελικός χαφ ενώ έμεινε στο ματς για 68' λεπτά, μέχρι που αντικαταστάθηκε από τον Κάρλος Ροντρίγκες.

Να σημειώσουμε πως οι «Ελ Τρι» είχαν την ατυχία να χάσουν τον Έντσον Άλβαρες με τραυματισμό μόλις στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Λουίς Ρόμο, που πήρε στην συνέχεια την θέση του, να δίνει τελικά την τελική πάσα στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Βασικός αγωνίστηκε και ο Αντούνα, που το όνομά του έχει κυκλοφορήσει για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα