Copa America: Νίκη - έκπληξη και με το... δεξί στην πρεμιέρα η Βενεζουέλα (vids)

Newsroom
venezuela_copa_america

bet365

Νικηφόρα πρεμιέρα πραγματοποίησε η Βενεζουέλα στο Copa America, παίρνοντας τη νίκη επί του Εκουαδόρ με 2-1, κάνοντας παράλληλα μία πρώτη... έκπληξη στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για περισσότερο από 70 λεπτά με παίκτη παραπάνω έδωσε στην Βενεζουέλα το μεγάλο πλεονέκτημα ν' ανατρέψει το σκορ κόντρα στον Εκουαδόρ και να ξεκινήσει το Copa America με νίκη (2-1).

Η αναμέτρηση από την αρχή δεν ξεκίνησε καλά για τους τυπικά γηπεδούχους παίκτες του Εκουαδόρ, καθώς μόλις στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Βαλένσια ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από επέμβαση του VAR.

Το γεγονός αυτό δεν κόστισε, αρχικά, στην ομάδα του Εκουαδόρ μιας και πέντε λεπτά από την συμπλήρωση των 45' κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σαρμιέντο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση της άμυνας της Βενεζουέλας και από το ύψος του πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην εθνική του. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μισού.

Η επανάληψη ξεκίνησε με το Εκουαδόρ να διατηρεί το προβάδισμα, αλλά την Βενεζουέλα να προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να φέρει το ματς στα ίσα. Τέσσερα λεπτά από την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού (64'), η Βενεζουέλα ισοφάρισε με τον Γιοντέρ Κάντιθ που πλάσαρε πολύ ωραία από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το γκολ της ισοφάρισης, όμως, δεν έφτανε για τους τυπικά φιλοξενούμενους οι οποίοι δέκα λεπτά αργότερα από την ισοφάριση (74') πέτυχαν την ολική ανατροπή με τον Μπέγιο να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Ντομίνγκεζ και από κοντά να κάνει το 2-1 σκορ το οποίο παρέμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα