Copa America: Η... καρατιά του Βαλένσια στον Οσόριο (vid)

Newsroom
ecuador

bet365

Αδιανόητη φάση στην αναμέτρηση Εκουαδόρ - Βενεζουέλα για την πρώτη αγωνιστική του Copa America με τον Βαλένσια να βρίσκει με σκαριά τον Οσόριο στον λαιμό και ν' αποβάλλεται στο 22ο λεπτό.

Η εθνική του Εκουαδόρ στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Βενεζουέλα έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ένα πάρα πολύ άτσαλο μαρκάρισμα του Ένερ Βαλένσια πάνω στον Οσόριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του Εκουαδόρ σε μία διεκδίκηση της μπάλας σήκωσε ψηλά το πόδι και πέτυχε στον λαιμό τον αντίπαλό του με τον διαιτητή να σφυρίζει την παράβαση και στη συνέχεια ν' αποβάλλει τον παίκτη και να του δείχνει το δρόμο για τ' αποδυτήρια.

Σημειώνεται πως ο διαιτητής για το φάουλ αυτό είχε τιμωρήσει τον παίκτη με κίτρινη κάρτα, αλλά μετά από παρέμβαση του VAR η κάρτα άλλαξε χρώμα και το Εκουαδόρ συνέχισε με αριθμητικό μειονέκτημα.

Η καρατιά του Βαλένσια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα