Copa America: Πρεμιέρα με τριάρα για την Ουρουγουάη, άνετα οι ΗΠΑ απέναντι στη Βολιβία

Newsroom
USA

bet365

Άνετη και ωραία η Ουρουγουάη στην πρεμιέρα απέναντι στον Παναμά, δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και επικράτησε σβηστά με 3-1, ξεκινώντας ιδανικά το Copa America. Εύκολα και οι ΗΠΑ απέναντι στη Βολιβία στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 2-0.

Πρεμιέρα με το δεξί για την Ουρουγουάη στο Copa America. Η Σελέστε έδειξε την ανωτερότητα της απέναντι στον Παναμά και επικράτησε εύκολα με 3-1, κάνοντας ιδανική πρεμιέρα στο Copa America που διεξάγεται στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πήρε τα ηνία του αγώνα από πολύ νωρίς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 16ο λεπτό με φοβερό γκολ του Μαξιμιλιάνο Αραούχο. Η Σελέστε συνέχισε να πιέζει ωστόσο δεν βρήκε δεύτερο γκολ πριν από την ανάπαυλα, ρίχνοντας τον ρυθμό της στο δεύτερο μέρος. Το γκολ που «καθάρισε» τη νίκη για την Ουρουγουάη ήρθε στο 85ο λεπτό, όταν ο Ντάργουιν Νούνιες σημείωσε το 2-0 με ένα μονοκόμματο σουτ στον αέρα εντός της μικρής περιοχής.

Η Ουρουγουάη ωστόσο δεν έμεινε εκεί καθώς κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Βίνια. Ο Παναμάς από την πλευρά του μπόρεσε να βρει το γκολ της τιμής, με τον Μουρίγιο να διαμορφώνει στην τελευταία φάση του αγώνα το τελικό 3-1.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι ΗΠΑ που φιλοξενούν τη διοργάνωση έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο Copa America, επικρατώντας επίσης εύκολα με 2-0 της Βολιβίας. Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκαν στις ΗΠΑ για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Πούλισικ πήρε την μπάλα από τα αριστερά και με ένα τρομερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα της Βολιβίας, δίνοντας το προβάδισμα στους οικοδεσπότες από πάρα πολύ νωρίς.

Οι ΗΠΑ κατάφεραν να βρουν και δεύτερο γκολ λίγο πριν από την ανάπαυλα, με τον Πούλισικ να μετατρέπεται σε δημιουργό και να «σερβίρει» στον Μπαλογκούν που σημείωσε το τελικό 2-0 στο 43ο λεπτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα