Αργεντινή, Copa America: Τα πλάνα του Σκαλόνι για το ματς με τη Χιλή

Newsroom
ΣΚΑΛΟΝΙ ΓΙΑ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ

bet365

Παρότι η Αργεντινή κατάφερε να νικήσει τον Καναδά (2-0) στην πρεμιέρα του Copa America, όλα δείχνουν πως θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Επιμέλεια: Ντύλαν Ρατσκόφσκι

Ο Λιονέλ Σκαλόνι φαίνεται πως δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του στον εναρκτήριο αγώνα του Copa America απέναντι στον Καναδά (2-0) με αποτέλεσμα σύμφωνα με το «TyC Sports», να γίνουν από δυο μέχρι και τέσσερις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, αναμένεται να μπει ο Ταγλιαφίκο στη θέση του Ακούνια και ο Λο Σέλσο ή ο Νίκο Γκονζάλες στη θέση του Ντι Μαρία. Παράλληλα, ο προπονητής της Αλμπισελέστε «εξετάζει» το ενδεχόμενο να μπει ο Οταμέντι στη θέση του Λισάντρο Μαρτίνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει τη θέση του βασικού φορ ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, αφήνοντας τον Χουλιάν Άλβαρες στον πάγκο.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Σκαλόνι συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές στην εντεκάδα του από την πρεμιέρα στο δεύτερο ματς, καθώς στο Copa America 2019 έκανε τέσσερις αλλαγές από το πρώτο ματς. Το 2021 έκανε επίσης τέσσερις αλλαγές και στο Μουντιάλ του 2022 έγιναν πέντε από την ενδεκάδα που αναμετρήθηκε εναντίον της Σαουδικής Αραβίας σε σχέση με αυτή που έπαιξε εναντίον του Μεξικού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα