Copa America: Γκέλα με το... καλημέρα για την Βραζιλία, νίκησε με δύο ασίστ του Χάμες η Κολομβία (vid)

Newsroom
Γκέλα με το... καλημέρα για την Βραζιλία, νίκησε με δύο ασίστ του Χάμες η Κολομβία

bet365

Η Βραζιλία δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της μένοντας στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα ενώ η Κολομβία κέρδισε με 2-1 την Παραγουάη και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου.

«Στραβοπάτημα» επεφύλασσε το ξεκίνημα για την Βραζιλία, αφού εκείνη έμεινε στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα στην πρεμιέρα της. Οι παίκτες του Ντοριβάλ Τζούνιορ πέτυχαν ένα γκολ με τον Μαρκίνιος στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως εκείνο ακυρώθηκε ως οφσάιντ κι έπειτα δεν μπόρεσε να παραβιάσουν ξανά την εστία του Σεκέιρα, χωρίς να διεκδικούν... δάφνες για την απόδοσή τους.

Οι επόμενες δύο στιγμές που η Βραζιλία βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ ήταν αρχικά στο 63ο λεπτό, όταν η «ρουκέτα» του Πακετά τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Σεκέιρα κι έπειτα στο 90+1', όταν ο Μπρούνο Γκιμαράες αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή της Κόστα Ρίκα.

Στο πλευρό της αγαπημένης του «Σελεσάο» και των συμπαικτών του βρέθηκε και ο τραυματίας Νεϊμάρ, που παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα.

Σημειωτέον βασικός ξεκίνησε για την Κόστα Ρίκα ο Άλβαρο Ζαμόρα του Άρη, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Τζοέλ Κάμπελ στο 69ο λεπτό.

Στο άλλο ματς του ομίλου τώρα η Κολομβία, παρ' ότι στάθηκε άτυχη χάνοντας τον Λουκούμι με τραυματισμό μόλις στο 25ο λεπτό (πέρασε ο Μίνα στην θέση του), κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Μουνιόζ και Λέρμα.

Κοινός συντελεστής στα δύο αυτά γκολ ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να δίνει την ασίστ και στα δύο τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Παραγουάη ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 69ο λεπτό με γκολ του Ενκίσο.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Άνταμ Μπαρέιρο, εκείνος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 79ο λεπτό στην θέση του Άρτσε, όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην ισοφάριση.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Κολομβία 3
2. Βραζιλία 1
3. Κόστα Ρίκα 1
4. Παραγουάη 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα