Χιλή - Αργεντινή 0-1: Ο Λαουτάρο εκτέλεσε τη Χιλή και «τσέκαρε» το εισιτήριο της Αλμπισελέστε για τα προημιτελικά

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

bet365

Με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 88ο λεπτό η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 της Χιλής για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Copa America και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ένα και να... καίει. Η Αργεντινή δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στη Χιλή στο μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Copa America, ωστόσο το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 88ο λεπτό της έδωσε τη νίκη (1-0) και το δεύτερο «τρίποντο», με την Αλμπισελέστε να εξασφαλίζει την πρόκριση της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι είχε την απόλυτο έλεγχο από την πρώτο σφύριγμα, προσπαθώντας να ανοίξει χώρους σε σετ παιχνίδι. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε στα μισά του πρώτου μέρους, όταν ο Λιονέλ Μέσι βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και «πυροβόλησε» με το αριστερό, σημαδεύοντας ωστόσο το δοκάρι του Κλαούντιο Μπράβο ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Η Χιλή κατάφερε να κλείσει τους χώρους στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό την παγκόσμια πρωταθλήτρια. Μάλιστα λίγο μετά το 70' απείλησε σοβαρά την εστία του Μαρτίνες, ο οποίος κατάφερε με διπλή προσπάθεια να αποκρούσει το σουτ του Ετσεβερία που βρέθηκε σε πολύ καλή θέση εντός της μεγάλης περιοχής.

Το μεγάλο γκολ για την Αργεντινή ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου. Ο Μέσι εκτέλεσε το κόρνερ, η Χιλή δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Λαουτάρο Μαρτίνες εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια εκτελώντας τον Μπράβο στο 88ο λεπτό για το τελικό 1-0. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του επιθετικού της Ίντερ στο φετινό Copa America, με τον «Τόρο» να εξασφαλίζει την πρωτιά και την πρόκριση της Αργεντινής στα προημιτελικά του θεσμού.

Η βαθμολογία του ομίλου:

  1. Αργεντινή 6 β.
  2. Καναδάς 3 β.
  3. Χιλή 1 β.
  4. Περού 1 β.
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα