Αργεντινή, Copa America: Χωρίς Μέσι η Αλμπισελέστε κόντρα στο Περού

Αργεντινή, Copa America: Χωρίς Μέσι η Αλμπισελέστε κόντρα στο Περού

Newsroom
lionel_messi_argentina

bet365

Δίχως τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί η Αργεντινή απέναντι στο Περού για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Copa America.

Ένα γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στα τελευταία λεπτά ήταν αρκετό ώστε η Αργεντινή να κάμψει την αντίσταση της Χιλής και να κάνει το 2/2 στους ομίλους. Η Αλμπισελέστε έφτασε τους έξι βαθμούς και εξασφάλισε τόσο την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa America, όσο και την πρωτιά του πρώτου ομίλου.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει και τη δυνατότητα στον Λιονέλ Σκαλόνι να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων απέναντι στο Περού. Η Αλμπισελέστε θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, με τον Λιονέλ Μέσι μάλιστα να αναμένεται να μην αγωνιστεί καθόλου και να προφυλαχθεί ενόψει των προημιτελικών του Copa America.

Ο pulga μάλιστα φέρεται να ταλαιπωρείται από μια ίωση τις τελευταίες ημέρες, δίχως ωστόσο να έχει σοβαρό πρόβλημα. Ο Σκαλόνι πάντως θα αφήσει εκτός τον αρχηγό της Αλμπισελέστε προκειμένου να του δώσει ανάσες ενόψει των νοκ άουτ του Copa America.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα