Copa America; Ήττα για το Μεξικό με μοιραίο τον Πινέδα, αποφασιστικό βήμα για τα προημιτελικά το Εκουαδόρ

Newsroom
πινεδα

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 87ο λεπτό και το Μεξικό ηττήθηκε με 1-0 από τη Βενεζουέλα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Copa America. Άνετα το Εκουαδόρ απέναντι στην Τζαμάικα, επικράτησε με 3-1 και έκανε βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Ήττα «μαχαιριά» για το Μεξικό από τη Βενεζουέλα. Με μοιραίο τον Ορμπελίν Πινέδα, οι Μεξικανοί ηττήθηκαν από τη Βενεζουέλα με 1-0 και θα παίξουν τα ρέστα τους απέναντι στο Εκουαδόρ για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα προημιτελικά του φετινού Copa America που διεξάγεται στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Ο άσος της ΑΕΚ πέρασε στο 78ο λεπτό στην αναμέτρηση και έχασε πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα και ενώ το Μεξικό ήταν ήδη πίσω στο σκορ. Οι Μεξικανοί έχασαν την ευκαιρία να αποσπάσουν έστω έναν βαθμό και θα πάνε μόνο για τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων απέναντι στο Εκουαδόρ, καθώς ο Ισημερινός υπερέχει στην ισοβαθμία λόγω της διαφοράς τερμάτων.

Η Βενεζουέλα άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροντόν. Οι Μεξικανοί πίεσαν και είχαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 87ο λεπτό ωστόσο ο Ρόμο νίκησε τον Πινέδα από τα έντεκα βήματα και διατήρησε το προβάδισμα για τη Βενεζουέλα η οποία έκανε το 2/2 και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Copa America.

Ανώτερο το Εκουαδόρ απέναντι στην Τζαμάικα, επικράτησε με 3-1 και έκανε σημαντικό βήμα για την παρουσία του στα προημιτελικά του Copa America. Ο Ισημερινός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στους Τζαμαϊκανούς και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι, καθώς πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με αυτογκόλ του Πάλμερ.

Το Εκουαδόρ κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ πριν από την ανάπαυλα έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παέζ. Ο 17χρονος άσος της Τσέλσι βγάζει μάτια και ήδη έχει μετατραπεί σε ηγέτη της πατρίδας του παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Η Τζαμάικα μπήκε ξανά στο παιχνίδι με γκολ του Αντόνιο στο 54ο λεπτό ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης, με τον Μίντα να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις το τελικό 3-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα