Copa America 2024, Αργεντινή: Χωρίς Μέσι και… Σκαλόνι εναντίον του Περού

ΣΚΑΛΟΝΙ ΓΙΑ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ

bet365

Στην απώλεια του Μέσι θα προστεθεί και η μη-διαθεσιμότητα του Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος δεν θα μπορέσει να βρεθεί στον πάγκο στο τρίτο ματς της Αργεντινής για το Copa America, εναντίον του Περού.

Η CONMEBOL ανακοίνωσε ότι ο προπονητής της Αλμπισελέστε δεν θα μπορεί να είναι παρών στον πάγκο της ομάδας του στην αυριανή αναμέτρηση εναντίον του Περού, ως ποινή για την αργοπορία της εισόδου των παικτών της Αργεντινής μετά από το ημίχρονο στον αγώνα εναντίον της Χιλής.

Εκτός από αυτό, ο 46χρονος θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο αξίας 15.000 δολαρίων. Τη θέση του θα αναλάβει ο θρύλος της Βαλένθια, Ρίβερ Πλέιτ και… είδωλο του Μέσι, Πάμπλο Αϊμάρ.

Ο Μέσι δεν θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί από τον Αϊμάρ καθώς έχει ενοχλήσεις που θα τον αφήσουν εκτός της αποστολής για τουλάχιστον έναν αγώνα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ακούνια. Είναι αναμενόμενο ότι η εθνική Αργεντινής θα παρουσιάσει μια ενδεκάδα με παίκτες που δεν έχουν βρει χρόνο συμμετοχής ακόμα στην διοργάνωση.

Επιμέλεια: Ντύλαν Ρατσκόφσκι

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα