Παραγουάη - Βραζιλία 1-4: Ο Βινίσιους «καθάρισε» για τη Σελεσάο και την έστειλε με το ένα πόδι στα προημιτελικά

Παραγουάη - Βραζιλία 1-4: Ο Βινίσιους «καθάρισε» για τη Σελεσάο και την έστειλε με το ένα πόδι στα προημιτελικά

Newsroom
Βινίσιους

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βινίσιους η Βραζιλία επικράτησε 4-1 της Παραγουάης και έκανε αποφασιστικό βήμα την πρόκριση της στα προημιτελικά του Copa America, παίζοντας την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Κολομβία για την πρωτιά του ομίλου.

Ο Βινίσιους ήταν σε κέφια και η Βραζιλία ξεμπούκωσε. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε κέφια απέναντι στην Παραγουάη και με δύο γκολ οδήγησε τη Σελεσάο στην άνετη νίκη με 4-1 και με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Copa America.

Η Βραζιλία τα βρήκε σκούρα για 35 λεπτά, ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε ο «Βίνι» που με δύο γκολ πριν από την ανάπαυλα «καθάρισε» για τη Σελεσάο που εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά, έχοντας μπροστά της το μεγάλο παιχνίδι με την Κολομβία για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και την πρωτιά που θα καθορίσει την πρωτιά του γκρουπ.

Η ομάδα του Ντοριβάλ έκρυψε την μπάλα στο 35ο λεπτό και ο Βινίσιους την εμφάνισε στα δίχτυα της Παραγουάης για το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Σαβίνιο να βρει δίχτυα, με τον εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι να βγαίνει πρώτος στο ριμπάουντ και να σημειώνει το 2-0. Ο Βινίσιους ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και αφού εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της Παραγουάης και έκανε το 3-0 έχοντας την τύχη με το μέρος του.

Η Παραγουάη κατάφερε να μειώσει νωρίς στο δεύτερο μέρος, με τον Αλντερέντε να κάνει το 3-1, ωστόσο η Βραζιλία δεν άφησε χώρους και διασφάλισε τα μετόπισθεν της. Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Πακετά στο 65ο λεπτό ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα.

Η Βραζιλία θα παίξει τα ρέστα της κόντρα στην Κολομβία για την πρωτιά του ομίλου, με τη Σελεσάο να θέλει μόνο νίκη για να προσπεράσει τον Χάμες Ροντρίγκες και την παρέα του.

Βαθμολογία ομίλου

  1. Κολομβία 6 β.
  2. Βραζιλία 4 β.
  3. Κόστα Ρίκα 1 β.
  4. Παραγουάη 0 β.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα