Κολομβία - Κόστα Ρίκα 3-0: Άνετα οι «Καφετέρος» και πρόκριση στους «8»

Κολομβία - Κόστα Ρίκα 3-0: Άνετα οι «Καφετέρος» και πρόκριση στους «8»

Newsroom
Κολομβία

bet365

Η Κολομβία έκανε το καθήκον της απέναντι στην Κόστα Ρίκα, επικράτησε με 3-0, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa America και θα παίξει την πρωτιά του ομίλου απέναντι στη Βραζιλία.

Η Κολομβία έκανε το 2/2 και εξασφάλισε πρόωρα την παρουσία της στα προημιτελικά του Copa America. Με πρωταγωνιστή τον Λουίς Ντίας που ήταν σε κέφια και πέτυχε ένα γκολ, η Κολομβία δεν χαρίστηκε στην Κόστα Ρίκα και επικράτησε με 3-0, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παρουσία της στους «8» του φετινού Copa America που διεξάγεται στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Οι «Καφετέρος» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έδειξαν τις προθέσεις τους με διαδοχικές ευκαιρίες. Το γκολ τελικά ήρθε στο 31ο λεπτό έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουίς Ντίας. Αυτό το γκολ ουσιαστικά «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Κοσταρικανών που δεν κατάφεραν να περιορίσουν τις κάθετες του Χάμες Ροντρίγκες και τον Λουίς Ντίας που έσπερνε τον φόβο από τα αριστερά.

Η Κολομβία κατάφερε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σάντσες νίκησε τους πάντες στον αέρα και με μια καρφωτή κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Κολομβιανούς στο 59ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα, ο Χάμες Ροντρίγκες βρήκε τον Κόρδοβα με μια μαγική κάθετη πάσα και ο δεύτερος την μετέτρεψε σε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Η Κολομβία παρέμεινε πρώτη στον όμιλο και θα παίξει στην τελευταία στροφή απέναντι στη Βραζιλία για να διατηρήσει τα ηνία. Οι Κολομβιανοί βρίσκονται στο +2 από τη Σελεσάο, που σημαίνει πως έχουν το πλεονέκτημα και τη δυνατότητα να παίξουν για δύο αποτελέσματα.

Βαθμολογία ομίλου

  1. Κολομβία 6 β.
  2. Βραζιλία 4 β.
  3. Κόστα Ρίκα 1 β.
  4. Παραγουάη 0 β.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα