Copa America 2024, Ουρουγουάη: Χωρίς τον Μπιέλσα στον πάγκο της κόντρα στις ΗΠΑ

Newsroom
Μπιέλσα

bet365

Η Ουρουγουάη, που βρίσκονται με το... ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση στα προημιτελικά, δεν θα έχουν τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο τους στο ματς με τις ΗΠΑ εξαιτίας τιμωρίας.

Ακόμη ένας προπονητής, ο τέταρτος κατά σειρά, τιμωρήθηκε και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του στο φετινό Copa America. Ο λόγος για τον Μαρσέλο Μπιέλσα της Ουρουγουάης, που μετά τους Σκαλόνι (Αργεντινή), Καρέκα (Περού) και Μπατίστα (Βενεζουέλα) θα απουσιάσει κι εκείνος από αγώνα της «σελέστε».

Ο έμπειρος τεχνικός τιμωρήθηκε από την CONMEBOL επειδή οι ποδοσφαιριστές του καθυστέρησαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου μέρους του παιχνιδιού με την Βολιβία την Πέμπτη (27/06). Το σκορ του αγώνα στο ημίχρονο ήταν 2-0 υπέρ της Ουρουγουάης, η οποία τελικά διέλυσε την αντίπαλό της με 5-0.

Στην δε ομοσπονδία της χώρας επιβλήθηκε πρόστιμο 15 χιλ. δολαρίων ενώ έγινε και προειδοποίηση για μεγαλύτερες συνέπειες σε περίπτωση που υπάρξουν κι άλλες παραβάσεις μελλοντικά.

Την θέση του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της «Σελέστε» στον αγώνα με τις ΗΠΑ θα πάρει ο Ντιέγκο Αλόνσο, η δουλειά του οποίου δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού η Ουρουγουάη έχει ήδη έξι βαθμούς ενώ η διαφορά τερμάτων της είναι στο +7 (Παναμάς και ΗΠΑ έχουν αντίστοιχα 3 βαθμούς και διαφορά -1 και +1), άρα είναι απίθανο αν μην καταφέρει να περάσει και μάλιστα ως πρώτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα