Copa America, εθνική Αργεντινής: Ο Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις και φουλάρει για τον προημιτελικό με το Εκουαδόρ

Copa America, εθνική Αργεντινής: Ο Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις και φουλάρει για τον προημιτελικό με το Εκουαδόρ

lionel_messi_argentina

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα της Αργεντινής και ανέβασε ρυθμούς ενόψει του προημιτελικού του Copa America ανάμεσα στην Αργεντινή και το Εκουαδόρ.

Η Αργεντινή έκανε εύκολα το 3/3 στον όμιλο της και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Copa America όπου θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ (05/07, 04:00) για μια θέση στα ημιτελικά. Αναμενόμενα, άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Λιονέλ Μέσι και στην κατάσταση του καθώς ο Αργεντινός σταρ φέρεται να ταλαιπωρείται από μια ενόχληση που τον άφησε εκτός και από το τελευταίο παιχνίδι με το Περού.

Ο Pulga κατάφερε μετά από δύο ημέρες απουσίας να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, δίχως να νιώσει κάποια ενόχληση. Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι ακολούθησε αρχικά ένα ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ενσωματώθηκε στην προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας, βγάζοντας το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Εάν δεν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα, τότε ο Μέσι θα είναι κανονικά έτοιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση με το Εκουαδόρ, με τη συμμετοχή του από το ξεκίνημα πάντως να μην θεωρείται δεδομένη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα