Copa America, Βραζιλία - Κολομβία 1-1: Οι «Καφετέρος» πήραν το «Χ» από τη Σελεσάο και την έστειλαν στην Ουρουγουάη

BRAZIL

bet365

Η Βραζιλία «κόλλησε» στο 1-1 με την Κολομβία και έμεινε στην 2η θέση με αποτέλεσμα να... πέφτει στον δρόμο της Ουρουγουάης στα προημιτελικά του Copa America.

Μεγάλο ντέρμπι στο Copa America από τα προημιτελικά! Η Βραζιλία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κολομβία, καθώς «κόλλησε» στο 1-1 και έτσι θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη στα προημιτελικά για μια θέση στους «4» του θεσμού.

Παρότι κατάφερε να προηγηθεί στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, η Βραζιλία δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα, μένοντας τελικά στην 2η θέση του ομίλου, με τους «Καφετέρος» να τερματίζουν στην πρώτη θέση. Η Κολομβία που πήρε την πρωτιά θα αντιμετωπίσει τον Παναμά στη φάση των προημιτελικών.

Η Βραζιλία μπήκε με περισσότερο κέφι και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί νωρίς. Ο Ραφίνια εκτέλεσε άψογα το φάουλ που κέρδισε και έδωσε το προβάδισμα στη Σελεσάο μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτή ωστόσο ήταν και μια από τις τελευταίες ευκαιρίες που δημιούργησε η Βραζιλία στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα η Κολομβία κατάφερε να πάρει τα ηνία και να επιβληθεί της ομάδας του Ντοριβάλ.

Η ισοφάριση για τους Κολομβιανούς ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μουνιόθ. Στο δεύτερο μέρος οι «Καφετέρος» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, την ώρα που η Βραζιλία φαινόταν επηρεασμένη από την εξέλιξη της αναμέτρησης. Μάλιστα η Κολομβία λίγο έλειψε να πάρει και τους τρεις βαθμούς, όταν ο Μπορέ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, στέλνοντας ωστόσο την μπάλα πάνω από την εστία του Άλισον. Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη στα προημιτελικά δίχως μάλιστα τον Βινίσιους ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κόστα Ρίκα πήρε τη νίκη της τιμής απέναντι στην Παραγουάη επικρατώντας με 2-1. Οι Κοσταρικανοί κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κάλβο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έκαναν και το 2-0 με τον Αλκόβερ. Το μόνο που κατάφεραν οι Παραγουανοί ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Σόσα στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του επιθετικού του Άρη, Ζαμόρα, που πέρασε στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα