Copa America: Τα ζευγάρια των «8» και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό

brazil_argentina_aplo

bet365

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ουρουγουάη και τη Βραζιλία ξεχωρίζει από τα ζευγάρια της φάσης των προημιτελικών του Copa America. Αναλυτικά όλες οι μάχες και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό.

Η Βραζιλία «κόλλησε» απέναντι στην Κολομβία με αποτέλεσμα να μπαίνει σε περιπέτειες. Η Σελεσάο τερμάτισε στην 2η θέση του τέταρτου ομίλου του Copa America και έτσι θα βρει στα προημιτελικά την Ουρουγουάη, στο πιο μεγάλο παιχνίδι της φάσης των «8» του θεσμού.

Η νικήτρια ομάδα του μεγάλου ντέρμπι της φάσης των προημιτελικών θα βρει μπροστά της μια εκ των Κολομβία και Παναμά που θα αναμετρηθούν για μια θέση στα ημιτελικά.

Η κάτοχος του τίτλου και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αργεντινή, βρίσκεται από την άλλη πλευρά του bracket και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το Εκουαδόρ για μια θέση στα ημιτελικά. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στη φάση των «4» τον νικητή της αναμέτρησης της Βενεζουέλας με τον Καναδά.

copa

Προημιτελικά

05/07, Αργεντινή - Εκουαδόρ (04:00)

06/07, Βενεζουέλα - Καναδάς (04:00)

07/07, Κολομβία - Παναμάς (01:00)

07/07, Ουρουγουάη - Βραζιλία (04:00)

Ημιτελικά

10/07, Αργεντινή/Εκουαδόρ - Βενεζουέλα/Καναδάς (03:00)

11/07, Κολομβία/Παναμάς - Ουρουγουάη/Βραζιλία

Μικρός τελικός 14/07

Τελικός 15/07 (03:00)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα