Copa America, Βραζιλία - Κολομβία: Το «άσχημο» χτύπημα του Βινίσιους στον Χάμες μετά την ντρίμπλα του Κολομβιανού (vid)

Newsroom
Βινισιους - Χαμες

bet365

Χωρίς τον Βινίσιους θα παραταχθεί η Βραζιλία κόντρα στην Ουρουγουαή, με το αστέρι της Ρεάλ να χτυπά στο πρόσωπο τον Χάμες Ροντρίγκες και να βλέπει κίτρινη κάρτα.

Η Βραζιλία «κόλλησε» στο 1-1 με την Κολομβία και έμεινε στην 2η θέση με αποτέλεσμα να... πέφτει στον δρόμο της Ουρουγουάης στα προημιτελικά του Copa America.

Στο προσεχές κρίσιμο παιχνίδι της Σελεσάο με την Σελέστε, ο Βινίσιους δεν θα είναι παρών καθώς ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης συμπλήρωσε τον επιτρεπόμενο αριθμό κίτρινων καρτών.

Μάλιστα η τελευταία ήρθε αφού χτύπησε το αστέρι της Εθνικής Κολομβίας -κι άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού- Χάμες Ροντρίγκες!

Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα [με το σκορ στο 0-0] μετά από ντρίμπλα που επιχείρησε ο Χάμες, ο «Βίνι» τον σταμάτησε με αντικανονικό τρόπο, χτυπώντας τον στο κεφάλι με αποτέλεσμα να «κιτρινιστεί» από τον ρέφερι.

Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα