Copa America, Αργεντινή - Εκουαδόρ 4-2 πεν (1-1 κ.α.): Ο «κέρβερος» Μαρτίνες έστειλε την Αλμπισελέστε στα ημιτελικά του Copa America

Copa America, Αργεντινή - Εκουαδόρ 4-2 πεν (1-1 κ.α.): Ο «κέρβερος» Μαρτίνες έστειλε την Αλμπισελέστε στα ημιτελικά του Copa America

Μαρτίνες

bet365

Το Εκουαδόρ κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα (1-1) και να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι, ωστόσο εκεί ο Εμιλιάνο Μαρτίνες φώναξε και πάλι «παρών» και παρότι ο Μέσι αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση, ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα απέκρουσε δύο και έστειλε την Αργεντινή στα ημιτελικά του Copa America.

Στα ημιτελικά του Copa America η Αργεντινή με ήρωα τον Εμιλιάνο Μαρτίνες. Παρότι το Εκουαδόρ κατάφερε να στείλει το ματς στη διαδικασία των πέναλτι με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (1-1) η Αργεντινή είχε και πάλι τον «κέρβερο» της στην εστία. Παρότι ο Λιονέλ Μέσι αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση της Αλμπισελέστε, ο «Ντίμπου» κατάφερε να βγάλει δύο πέναλτι στη «ρωσική και να στείλει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα ημιτελικά του Copa America με το όνειρο της διατήρησης των σκήπτρων να παραμένει ζωντανό.

Το Εκουαδόρ ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και απείλησε δύο φορές, χωρίς ωστόσο να «λυγίζει» τον Μαρτίνες. Η Αργεντινή κατάφερε να προηγηθεί μέσω μιας στατικής φάσης. Ο Μέσι εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Λισάντρο Μαρτίνες και εκείνος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για την Αργεντινή στο 35ο λεπτό του αγώνα.

Το Εκουαδόρ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 62ο λεπτό από τα έντεκα βήματα, ωστόσο ο Ένερ Βαλένσια σημάδεψε το δοκάρι. Το γκολ της ισοφάρισης για τον Ισημερινό ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Γεμπόα ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1 της κανονικής διάρκειας, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο την αναμέτρηση στα πέναλτι.

Εκεί ωστόσο η Αργεντινή είχε και πάλι τον φύλακα άγγελο της. Τι και αν ο Μέσι αστόχησε στο πρώτο πέναλτι της Αλμπισελέστε. Ο Μαρτίνες κατάφερε να αποκρούσει τα δύο πρώτα πέναλτι του Εκουαδόρ και να στείλει την Αργεντινή στα ημιτελικά του Copa America όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Βενεζουέλα - Καναδάς.

Η διαδικασία των πέναλτι

1ο Πέναλτι - Μέσι (δοκάρι)
1ο Πέναλτι - Μένια (επέμβαση Μαρτίνες)
2ο Πέναλτι - Άλβαρες (γκολ)
2ο Πέναλτι - Μίντα (επέμβαση Μαρτίνες)
3ο Πέναλτι - Μακ Άλιστερ (γκολ)
3ο Πέναλτι - Γεμπόα (γκολ)
4ο Πέναλτι - Μοντιέλ (γκολ)
4ο Πέναλτι - Καϊσέδο (γκολ)
5ο Πέναλτι - Οταμέντι (γκολ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα