Αργεντινή - Εκουαδόρ, Video: Το χαμένο πέναλτι του Μέσι και οι αποκρούσεις του Μαρτίνες που έδωσαν την πρόκριση στην Αλμπισελέστε

Αργεντινή - Εκουαδόρ, Video: Το χαμένο πέναλτι του Μέσι και οι αποκρούσεις του Μαρτίνες που έδωσαν την πρόκριση στην Αλμπισελέστε

Μαρτίνες

bet365

Ο Μέσι δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα ωστόσο ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν και πάλι εκεί και με δύο αποκρούσεις στη «ρωσική ρουλέτα» απέναντι στο Εκουαδόρ έστειλε την Αργεντινή στα ημιτελικά του Copa America.

Με ήρωα τον Εμιλιάνο Μαρτίνες η Αργεντινή προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa America. Το Εκουαδόρ κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Γεμπόα και να στείλει το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι ωστόσο η Αλμπισελέστε είχε τον «Ντίμπου» κάτω από τα δοκάρια.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση της «ρωσικής ρουλέτας» ωστόσο ο Μαρτίνες κράτησε όρθια την Αργεντινή με δύο συνεχόμενες αποκρούσεις. Άλβαρες, Μακ Άλιστερ, Μοντιέλ και Οταμέντι ευστόχησαν από τα έντεκα βήματα για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και κάτοχο του Copa America. Από την άλλη, για το Εκουαδόρ αστόχησαν οι Μένια και Μίντα, ενώ ευστόχησαν οι Γεμπόα και Καϊσέδο.

Δείτε όλη τη διαδικασία των πέναλτι στο Αργεντινή - Εκουαδόρ:

Η διαδικασία των πέναλτι

1ο Πέναλτι - Μέσι (δοκάρι)
1ο Πέναλτι - Μένια (επέμβαση Μαρτίνες)
2ο Πέναλτι - Άλβαρες (γκολ)
2ο Πέναλτι - Μίντα (επέμβαση Μαρτίνες)
3ο Πέναλτι - Μακ Άλιστερ (γκολ)
3ο Πέναλτι - Γεμπόα (γκολ)
4ο Πέναλτι - Μοντιέλ (γκολ)
4ο Πέναλτι - Καϊσέδο (γκολ)
5ο Πέναλτι - Οταμέντι (γκολ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα