Copa America, Videos: Το «πάρτι» των Αργεντίνων μετά την πρόκριση στα ημιτελικά

Copa America, Videos: Το «πάρτι» των Αργεντίνων μετά την πρόκριση στα ημιτελικά

Newsroom
Αργεντινή

bet365

Με όλη τους την ψυχή πανηγύρισαν την πρόκριση στους «4» του Copa America οι οπαδοί της Αργεντινής που βρέθηκαν στο Χιούστον για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο προημιτελικό με το Εκουαδόρ.

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην ήταν σε καλή βραδιά και να αστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο η Αργεντινή είχε και πάλι τον φύλακα άγγελο της. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες φώναξε και πάλι «παρών» και με δύο αποκρούσεις στη «ρωσική ρουλέτα» έστειλε την Αλμπισελέστε στα ημιτελικά του Copa America, επικρατώντας με 4-2 του Εκουαδόρ στη διαδικασία των πέναλτι.

Μια πρόκριση που αναμενόμενα οι οπαδοί της Αργεντινής πανηγύρισαν δεόντως. Οι οπαδοί της Αλμπισελέστε κυριάρχησαν στις κερκίδες του γηπέδου του Χιούστον και μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του Λιονέλ Σκαλόνι.

Η Αργεντινή που πέρασε στα ημιτελικά θα περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού Βενεζουέλα - Καναδάς για να διεκδικήσει την παρουσία της στον μεγάλο τελικό του φετινού Copa America.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα