Μέσι - Ρονάλντο: Τα χαμένα πέναλτι των Goats σε Copa America και EURO 2024 (vids)

Μέσι-Ρονάλντο

bet365

Λίγα 24ωρα μετά το χαμένο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Σλοβενία, σειρά πήρε ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος αστόχησε απέναντι στο Εκουαδόρ, αποδεικνύοντας ότι μέχρι και οι κορυφαίοι δεν μπορούν να είναι πάντα... τέλειοι.

Η Αργεντινή τα χρειάστηκε απέναντι στο Εκουαδόρ ωστόσο είχε για ακόμη μια φορά εκεί τον Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας της Άστον Βίλα κατάφερε να αποκρούσει δύο πέναλτι στη «ρωσική ρουλέτα» και να στείλει με αυτόν τον τρόπο την Αλμπισελέστε στα ημιτελικά του Copa America όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Βενεζουέλα - Καναδάς.

Και οι Goats κάνουν λάθη...

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν σε καλή βραδιά και αυτό αποδείχθηκε και στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Pulga έπαιζε με ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να φτάσει στα δικά του στάνταρ, αστοχώντας μάλιστα και στη «ρωσική ρουλέτα» στο πρώτο πέναλτι της διαδικασίας. Ο Μέσι ξεγέλασε τον τερματοφύλακα ωστόσο το αλά Πανένκα πέναλτι που επιχείρησε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγα 24ωρα πριν τον Μέσι, είχε αστοχήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την άσπρη βούλα στο δραματικό παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Σλοβενία για τη φάση των «16» του EURO 2024. O CR7 ανέλαβε την εκτέλεση στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης ωστόσο ο Γιαν Όμπλακ κατάφερε να τον σταματήσει, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να «λυγίζει» και να ξεσπά σε κλάματα.

Βέβαια στη διαδικασία των πέναλτι ο Ρονάλντο κατάφερε να νικήσει τον Όμπλακ, με τον Ντιόγκο Κόστα να κάνει τρεις αποκρούσεις και να στέλνει την Πορτογαλία στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Μέσα σε λίγα 24ωρα αποδείχθηκε πως κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Ούτε καν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της γενιάς αυτής. Τόσο ο Μέσι, όσο και ο Ρονάλντο απέτυχαν από τα έντεκα βήματα σε δύο καθοριστικές νοκ άουτ αναμετρήσεις σε Copa America και EURO 2024. Αμφότεροι ωστόσο στο τέλος πανηγύρισαν χάρη στους δύο τερματοφύλακες τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα