Copa America, Χάμες Ροντρίγκες: Ζει ημέρες... Μουντιάλ 2014 (vid)

Copa America, Χάμες Ροντρίγκες: Ζει ημέρες... Μουντιάλ 2014 (vid)

Ο Χάμες Ροντρίγκες ζει ημέρες... Μουντιάλ 2014

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες εμφανίστηκε στο φετινό Copa America στα καλύτερά του και αποτελεί τον κορυφαίο δημιουργό του τουρνουά μέχρι στιγμής.

Ένας αναγεννημένος Χάμες Ροντρίγκες έχει εμφανιστεί στα γήπεδα των ΗΠΑ για το φετινό Copa America, αφού ο Κολομβιανός σούπερ σταρ πραγματοποιεί το καλύτερό του τουρνουά με την εθνική ομάδα μετά από το Μουντιάλ του 2014, όπου είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν της Σάο Πάολο είναι αυτή τη στιγμή πρώτος σε δημιουργία ευκαριών στην φετινή διοργάνωση με 14 αφήνοντας πίσω του τον Μέσι, που έχει 11 και τον Νικολάς ντε λα Κρουζ της Ουρουγουάης, που έχει 10.

Μάλιστα, τις 10 απ' αυτές τις 14 τελικές τις έχει φτιάξει εκτελώντας στατικές φάσεις (Κόρνερ, φάουλ). Ουσιαστικά εξετάζοντας το νούμερο αυτό επί του συνόλου των ευκαιριών που έχουν δημιουργηθεί μέσω των στατικών φάσεων στο φετινό Copa America, το 13,7% όλων αυτών έχει προέλθει από τον Χάμες Ροντρίγκες.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα τα ξημερώματα οδήγησε την Κολομβία στα ημιτελικά της διοργάνωση έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ στην άνετη επικράτηση με 5-0 επί του Παναμά. Στο φετινό τουρνουά μετράει ήδη ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα