Έντρικ, Video: Το wonderkid της Ρεάλ είχε μια σωστή πάσα σε 90 λεπτά, κι αυτή από τη... σέντρα!

Newsroom
Έντρικ- Βραζιλία

bet365

Ο 17χρονος Έντρικ πήρε φανέλα βασικού, όμως δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα στη Βραζιλία στον αποκλεισμό της από το Copa America κόντρα στην Ουρουγουάη.

Ο... θαυματουργός Έντρικ μετρά αντίστροφα για να ενσωματωθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της νέας σεζόν, όμως θα κληθεί να βρει ρυθμό στους Μερένγκες μετά από ένα απογοητευτικό Copa America. Η Βραζιλία δεν ήταν αυτή που έπρεπε και 17χρονος φορ παρασύρθηκε στη μετριότητά της.

Έσπασε πάντως... αρνητικό ρεκόρ στον αποκλεισμό απέναντι στην Ουρουγουάη. Ο Έντρικ πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι και αγωνίστηκε για 90 λεπτά, ωστόσο όχι απλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά οριακά... φάνηκε στο παιχνίδι. Για την ακρίβεια ο 17χρονος σε όλο το ματς επιχείρησε μόλις πέντε μεταβιβάσεις και ολοκλήρωσε μόνο τη μια εξ αυτών! Ποια ήταν αυτή; Η πάσα που έκανε προς τα πίσω στη σέντρα της αναμέτρηση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα