Copa America, Ουρουγουάη - Κολομβία 0-1: Οι «Καφετέρος» λύγισαν τη Σελέστε και έκλεισαν θέση στον τελικό!

Newsroom
Κολομβία

bet365

Ένα γκολ του Λέρμα ήταν αρκετό για την Κολομβία ώστε να επικρατήσει με 1-0 της Ουρουγουάης και να κλείσει θέση στον μεγάλο τελικό του φετινού Copa America απέναντι στην Αργεντινή.

Η Κολομβία έκλεισε θέση στον μεγάλο τελικό του Copa America απέναντι στην Αργεντινή! Σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση και... ξύλο, η Κολομβία ήταν εν τέλει αυτή που πέρασε στον τελικό επικρατώντας με 1-0 της Ουρουγουάης.

Ένα γκολ του Λέρμα στα τέλη του πρώτου μέρους ήταν αρκετό ώστε η Κολομβία να επικρατήσει της Ουρουγουάης και παρά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, οι «Καφετέρος» προκρίθηκαν στον τελικό (15/07, 03:00) όπου θα διεκδικήσουν την κούπα απέναντι στον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Η Κολομβία άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό. Ο Χάμες Ροντρίγκες εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λέρμα κέρδισε τους πάντες για να σημειώσει το 1-0. Αυτή για τον Χάμες ήταν η έκτη ασίστ στη διοργάνωση, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να πραγματοποιεί το τουρνουά της ζωής του.

Στις καθυστερήσεις η Κολομβία έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Μουνιόζ χτύπησε με τον αγκώνα εκτός φάσης τον Ουγκάρτε με αποτέλεσμα να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές. Η Ουρουγουάη ανέβασε την πίεση της στο δεύτερο μέρος ωστόσο οι «Καφετέρος» άντεξαν και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους μέχρι τέλους, περνώντας στον μεγάλο τελικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα