Copa America, Χάμες Ροντρίγκες: «Είμαι στην εθνική 13 χρόνια και θέλω το τρόπαιο»

Copa America, Χάμες Ροντρίγκες: «Είμαι στην εθνική 13 χρόνια και θέλω το τρόπαιο»

Newsroom
James

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες μίλησε μετά την πρόκριση της Κολομβίας στον τελικό του Copa America για το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου και αποχώρησε βουρκωμένος από τη συνέντευξη.

Η Κολομβία έκλεισε θέση στον μεγάλο τελικό του Copa America απέναντι στην Αργεντινή! Σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση και... ξύλο, η Κολομβία ήταν εν τέλει αυτή που πέρασε στον τελικό επικρατώντας με 1-0 της Ουρουγουάης.

Ο αρχηγός της Κολομβίας, Χάμες Ροντρίγκες, ήταν και πάλι εκεί για την ομάδα του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κάνει το τουρνουά της ζωής του, μετρώντας έξι ασίστ μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Μια επίδοση ρεκόρ στην ιστορία του Copa America. Ο αρχηγός των «Καφετέρος» μίλησε μετά το τέλος του ημιτελικού και στάθηκε στο όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου με την πατρίδα του, αποχωρώντας από τη συνέντευξη στη συνέχεια βουρκωμένος και συγκινημένος.

«Είμαι εδώ, στην εθνική, μετά από 13 χρόνια και θέλω να κατακτήσω αυτό το τρόπαιο», δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα