Copa America: Η CONMEBOL ξεκίνησε έρευνα για τα επεισόδια στο Ουρουγουάη - Κολομβία

Newsroom
Ουρουγουάη

bet365

Πειθαρχική έρευνα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Ουρουγουάη - Κολομβία ξεκίνησε επίσημα η CONMEBOL.

Εικόνες από άλλες εποχές σημειώθηκαν μετά το τελικό σφύριγμα του δεύτερου ημιτελικού του Copa America ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Κολομβία. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι οπαδοί της Κολομβίας επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της Σελέστε πετώντας τους μπουκάλια κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Όπως αναμενόταν φυσικά, η CONMEBOL ξεκίνησε επίσημη πειθαρχική έρευνα για τα όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Κολομβία. Η CONMEBOL τονίζει ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τα επεισόδια και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

«Η CONMEBOL έχει ξεκινήσει έρευνα για να κατανοήσει τη σειρά των γεγονότων και τις ευθύνες όσων εμπλέκονται στις πράξεις βίας που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα.

Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε και να προειδοποιήσουμε ότι δεν θα γίνει ανεκτή καμία ενέργεια που αμαυρώνει αυτή την παγκόσμια ποδοσφαιρική γιορτή.

Είναι απαράδεκτο ένα περιστατικό όπως αυτό να μετατρέπει το πάθος σε βία. Επομένως, καμία συμπεριφορά που βλάπτει τον αθλητικό ανταγωνισμό δεν θα γίνει ανεκτή», αναφέρει στην ανακοίνωση της η CONMEBOL.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα