Τελικός Copa America: Ο Νούνιες «έφαγε» μπουκέτα από Κολομβιανό... ιερέα!

Τελικός Copa America: Ο Νούνιες «έφαγε» μπουκέτα από Κολομβιανό... ιερέα!

Newsroom
μπουνιες ιερεα

bet365

Ο οπαδός που χτύπησε στο κεφάλι τον Ντάργουιν Νούνιες στον ημιτελικό του Copa America ανάμεσα σε Κολομβία και Ουρουγουάη έγινε viral, λόγω του ότι είναι ιερέας.

Το χάος επικράτησε μετά τον ημιτελικό του Copa America ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Κολομβία τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι Ντάργουιν Νούνιες και Ρόναλντ Αραούχο έπαιξαν ξύλο με αντίπαλους οπαδούς, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Οι λογομαχίες προηγήθηκαν των επεισοδίων και στη συνέχεια εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια χιλιάδων φιλάθλων σκηνές ντροπής με τους δύο παίκτες να δέχονται μπουνιές από άτομα που βρίσκονταν στις κερκίδες.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έπεσε στα χέρια ενός οπαδού, ο οποίος τον χτύπησε στο κεφάλι, με το πρόσωπο του συγκεκριμένου ανθρώπου να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 

Ο λόγος δεν σχετίζεται με την εμφάνισή του, αλλά με την ιδιότητά του καθώς ο ίδιος είναι... ιερέας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα