Copa America 2024, Αργεντινή: Η φανέλα που δώρισαν ο Μέσι και οι συμπαίκτες του στον Ντι Μαρία

Copa America 2024, Αργεντινή: Η φανέλα που δώρισαν ο Μέσι και οι συμπαίκτες του στον Ντι Μαρία

Newsroom
Η φανέλα που δώρισαν ο Μέσι και οι συμπαίκτες του στον Ντι Μαρία

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του έφτιαξαν μία ιδιαίτερη φανέλα την οποία χάρισαν στον Ντι Μαρία για να του πουν ένα ευχαριστώ για όσα προσέφερε στην ομάδα.

Μετά τον ημιτελικό με τον Καναδά, ο Άνχελ Ντι Μαρία ομολόγησε στις δηλώσεις του πως ο κύκλος του στην εθνική Αργεντινής θα κλείσει μετά το τέλος του Copa America 2024 και αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι του είπε ότι όλοι ήθελαν η ομάδα να φτάσει στον τελικό και να πάρει το τρόπαιο για κείνον.

Λίγες ώρες, λοιπόν, πριν τον μεγάλο τελικό του Copa America, όταν η ομάδα της εθνικής Αργεντινής έκατσε να δειπνήσει όλοι μαζί την παραμονή του μεγάλου ματς, ο Λιονέλ Μέσι προσέφερε στον Ντι Μαρία, για λογαριασμό όλων των παικτών, μία φανέλα της ομάδας, που πίσω είχε το νούμερο 11 και από πάνω, αντί για το όνομά του, έγραφε «Gracias Fideo», δηλαδή «Ευχαριστούμε πολύ Φιντέο (είναι το παρατσούκλι του)».

Ύστερα ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» πήρε αγκαλιά τον συμπαίκτη του και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα