Copa America: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Κολομβίας, μαζί με τον γιο του

Newsroom
Κολομβία - Copa America 2024

bet365

Μετά τον επεισοδιακό τελικό του Copa America, ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κολομβίας, Ραμόν Χεσουρούν, που είναι και αντιπρόεδρος της CONMEBOL, συνελήφθη μαζί με τον γιο του.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/07), η Αργεντινή κατέκτησε το Copa America επικρατώντας της Κολομβίας με 1-0, χάρη στο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στην παράταση.

Ωστόσο, ο σπουδαίος τελικός στιγματίστηκε από τα επεισόδια που έγιναν πριν από την έναρξή του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει και η σέντρα της αναμέτρησης.

Χιλιάδες οπαδοί επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς να διαθέτουν εισιτήρια, με την αστυνομία και την ασφάλεια του γηπέδου να επεμβαίνουν, προκειμένου να διασφαλιστεί η τάξη.

Στον απόηχο των όσων συνέβησαν, τόσο ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κολομβίας, Ραμόν Χεσουρούν, που είναι επίσης και αντιπρόεδρος της CONMEBOL, όσο και ο γιος του Ραμόν Γιαμίλ Χεσουρούν, συνελήφθησαν, με τους δύο άντρες να κατηγορούνται ότι «συγκρούστηκαν» με τους φρουρούς ασφαλείας μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Μέχρι στιγμής, η Ομοσπονδία της Κολομβίας δεν έχει σχολιάσει τις εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα