Copa America 2024, Αργεντινή: Ο Έντσο Φερνάντες ζήτησε συγγνώμη για τα ρατσιστικά συνθήματα

Newsroom
Ο Φερνάντες της Τσέλσι

bet365

Ο Έντσο Φερνάντες θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του, αλλά και την αναστάτωτη που προκάλεσε μ' αυτή στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Έντσο Φερνάντες κατάλαβε το λάθος του κι έκανε ένα story στον προσωπικό του λογιαριασμό στο Instagram προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη και να κατευνάσει τις αντιδράσεις που έφτασαν να προκαλέσουν τριγμούς μέχρι και στο εσωτερικό της Τσέλσι.

Ο Αργεντινός μέσος βρέθηκε στο... μάτι του κυκλώνα μετά από ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής να φωνάζουν συνθήματα με ρατσιστικό περιεχόμενο, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις μέχρι και στο εσωτερικό της ομάδας του Τσέλσι, με πολλούς παίκτες της να ενοχλούνται, με τον Φοφανά μάλιστα να κάνει μέχρι και story στο Instagram γράφοντας «Ποδόσφαιρο το 2024: Ασυγκράτητος ρατσισμός».

Ο Έντσο ζήτησε συγγνώμη μέσω του story που ανέβασε τονίζοντας πως παρασύρθηκε από την χαρά της κατάκτησης του τροπαίου και πως όλα αυτά δεν τον εκφράζουν, αφού στέκεται απέναντι σε κάθε μορφή διάκρισης.

Το story που ανέβασε:

 

«Θέλω να απολογηθώ ειλικρινά για το βίντεο που πόσταρα στο Instagram μου κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών με την εθνική μου ομάδα. Το σύνθημα περιείχε πολύ επιθετική γλώσσα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις λέξεις αυτές.

Στέκομαι ενάντια στις διακρίσεις σε όλες τους τις μορφές και απολογούμαι που παρασύρθηκα από την ευφορία των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Copa America. Αυτό το βίντεο, αυτή η στιγμή, αυτές οι λέξεις, δεν αντικατοπτρίζουν τα ''πιστεύω'' μου ή τον χαρακτήρα μου.

Ζητώ πραγματικά συγγνώμη».

story enzo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα