Ο Χάμες Ροντρίγκες θέλει να «αποσυρθεί στην ελίτ όπως ο Τόνι Κρόος» αλλά δεν βρίσκει ομάδα

Ο Χάμες Ροντρίγκες θέλει να «αποσυρθεί στην ελίτ όπως ο Τόνι Κρόος» αλλά δεν βρίσκει ομάδα

Newsroom
Χάμες Ροντρίγκες Copa America

bet365

Αφού έλαμψε στο Κόπα Αμέρικα αυτό το καλοκαίρι, ο αρχηγός της Κολομβίας Χάμες Ροντρίγκεζ που είδαμε στα μέρη μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναζητά νέο σύλλογο!

Ο 33χρονος Χάμες Ροντρίγκες που πρόσφατα ακύρωσε το συμβόλαιό του με τη βραζιλιάνικη Σάο Πάολο και είναι πλέον ελεύθερος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αφού όπως δήλωσε θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην ελίτ.

Την περασμένη εβδομάδα ο πολύπειρος άσος ήταν ο ειδικός καλεσμένος στη ζωντανή ροή Twitch ενός δημοφιλούς Κολομβιανού influencer. Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας διάρκειας μιας ώρας και 43 λεπτών με τον streamer από το Μεντεγίν, ο πρώην επιθετικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε σε πολλά θέματα.

Για παράδειγμα του ζητήθηκε να αναφέρει τον καλύτερο παίκτη που έχει παραταχθεί δίπλα του στην καριέρα του. «Είναι δύσκολο», δήλωσε ο Ροντρίγκες. «Έχω παίξει με τόσα πολλά φρικιά».

Ο Ροντρίγκεζ ρωτήθηκε επίσης πότε θα αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. «Η κόρη μου θέλει να παίζω μέχρι τα 39 μου. Πραγματικά εξαρτάται από τη νοοτροπία. Θέλω να φύγω στην κορυφή, όπως ο (πρώην μέσος της Μαδρίτης και της Γερμανίας Τόνι) Κρόος»

Στο Κόπα Αμέρικα, ο Ροντρίγκεζ έδειξε στον κόσμο ότι μπορεί ακόμα να αποδώσει σε κορυφαίο επίπεδο. Έδωσε έξι ασίστ ρεκόρ στο τουρνουά και πέτυχε ένα γκολ σε έξι παιχνίδια. Ήταν εξαιρετικός κατά τη διάρκεια της πορείας της Κολομβίας μέχρι τον τελικό, όπου η ομάδα του έχασε 1-0 από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Στην πατρίδα του, ο επόμενος προορισμός του συζητείται καθημερινά. Ο Φουάντ Τσαρ, ο 86χρονος εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Ατλέτικο Τζούνιορ, από την πόλη Μπαρανκίγια, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να υπογράψει τον Ροντρίγκες.Ο σύλλογος της ακτής του Ατλαντικού είναι από τους πλουσιότερους στην Κολομβία. «Ο Χάμες βρίσκεται σε ένα πολύ υψηλό κλιμάκιο κόστους. Άκουσα ότι είχε κλείσει συμφωνία με τη Λάτσιο και ότι θα του έδιναν 3 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Εμείς δεν μπορούμε να τα πληρώσουμε αυτά».

Υπήρξε ενδιαφέρον από την ομάδα της Μαδρίτης τη Ράγιο Βαγιεκάνο και η Βαλένθια ήταν άλλος ένας φημολογούμενος επόμενος σταθμός. Στην Ισπανία, στενός φίλος του Χάμες, δήλωσε ότι ο Κολομβιανός "θα ερχόταν με τα πόδια στη Βαλένθια" αν αυτό ήταν μια πραγματική πιθανότητα.

ΟΡοντρίγκες συνδέθηκε με τη Λάτσιο της Serie A, αλλά αυτό αποκλείστηκε κατηγορηματικά την περασμένη εβδομάδα από τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Άντζελο Φαμπιάνι. Το πρότζεκτ της Λάτσιο, σύμφωνα με τον Φαμπιάνι, θα χτιστεί γύρω από την υπογραφή νεότερων παικτών.

Ο Χάμες είχε 22 συμμετοχές στη χρονιά που αγωνίστηκε στη Σάο Πάολο. Σκόραρε 2 φορές και έδωσε 4 ασίστ σε ένα ακόμη απογοητευτικό κεφάλαιο της καριέρας του, μετά από θητεία στην Έβερτον, τον Ολυμπιακό και την Αλ Ραγιάν στο Κατάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα