Καμπάνα σε Πελίστρι: 3 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο

Καμπάνα σε Πελίστρι: 3 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο

Newsroom
Καμπάνα σε Πελίστρι: 3 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο

bet365

Ο Φακούντο Πελίστρι τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο για τα επεισόδια στο ματς της Ουρουγουάης με την Κολομβία.

Βαριά... καμπάνα για τον Φακούντο Πελίστρι. Όχι φυσικά για κάτι που έγινε ενώ φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ματς της Ουρουγουάης με την Κολομβία τον περασμένο Ιούλιο.

Θυμίζουμε πως μετά το τέλος του αγώνα όπου η «Σελέστε» είχαν γνωρίσει την ήττα με 1-0, είχαν ξεσπάσει επεισόδια στις εξέδρες μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. Μάλιστα αυτά έγιναν σε σημείο που υπήρχαν συγγενείς των παικτών, με αποτέλεσμα να ανέβουν και οι ίδιοι για να τους σώσουν.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του Νούνιες να παίζει μπουνιές με έναν οπαδό, ενώ επιχείρησε να πετάξει ακόμα και καρέκλα.

Για αυτά λοιπόν, σύμφωνα με την Clarin, ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, αλλά και οι Ματίας Ολιβέρα, Ρόλαντ Αραούχο, Χοσέ Μαρία Χιμένες (συν από 12.000$ στον κάθε έναν), Σεμπάστιαν Κάσερες, Ματίας Βίνια, Εμιλιάνο Μαρτίνες Τοράνζα, Μπράιν Ροντρίγκες και Σαντιάγο Μέλε (συν από 5.000$ στον κάθε έναν).

Ο Ντάργκουιν Νούνιες «έφαγε» 5 αγωνιστικές και 20.000, ενώ 4 αγωνιστικές και 16.000 επιβλήθηκαν στον Ροντρίγκο Μπετανκούρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα