Λουίς Σουάρες για Μπιέλσα: «Τον παρακαλούσαμε να μας πει ''καλημέρα'', ζητούσε να μη μιλάμε στον κόσμο»

Λουίς Σουάρες για Μπιέλσα: «Τον παρακαλούσαμε να μας πει ''καλημέρα'', ζητούσε να μη μιλάμε στον κόσμο»

suarez bielsa

bet365

Ο Λουίς Σουάρες προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τη συμπεριφορά του Μαρσέλο Μπιέλσα στην εθνική Ουρουγουάης, μιλώντας για τοξικότητα και υποστηρίζοντας ότι ο 69χρονος ομοσπονδιακός δεν χαιρετούσε καν τους παίκτες του.

«Καταπέλτης» ήταν ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος μίλησε στη «DSports» για τη σχέση του με τον Μαρσέλο Μπιέλσα και τη συνεργασία τους στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Ο παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι περιέγραψε τη συμπεριφορά του δεύτερου ως «τοξική» και έδωσε λεπτομέρειες από συμβάντα και συζητήσεις που ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του είχαν με τον 69χρονο ομοσπονδιακό τους.

Ο Σουάρες ναι μεν χαρακτήρισε τη σχέση του με τον Αργεντινό στο Copa America ως καθαρά επαγγελματική, δεν άφησε όμως ασχολίαστη την έλλειψη επικοινωνίας που υπήρχε μεταξύ τους, λέγοντας ότι όχι μόνο εκείνος αλλά και άλλα μέλη της ομάδας αισθάνονταν κατά καιρόυς... παραμελημένοι από τον προπονητή τους.

Ανέφερε ότι τον παρακαλούσαν να τους απευθύνει έστω και έναν χαιρετισμό ή να πει ένα απλό «καλημέρα» το πρωί. Μετά από πολύωρες συζητήσεις και meetings μπορεί εκείνος να απαντούσε με ένα «ευχαριστώ πολύ», ενώ ταυτόχρονα τον κατηγόρησε ότι διέσπειρε το διχασμό στην ομάδα. Αυτό γιατί έβαζε συγκεκριμένους παίκτες, όπως ο Κανόμπιο, να προπονούνται μόνοι τους ή σε μικρά γκρουπ.

Τέλος, ο 37χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στο πώς ο Μπιέλσα επηρέασε τη σχέση της ομάδας με τον κόσμο της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Του είπα ότι ως αρχηγός σέβομαι και εκτιμώ τους φιλάθλους κι εμείς ως παίκτες θα αποφασίσουμε πότε θα τούς μιλάμε και πότε όχι. Συμφωνήσαμε αυτό και κατεβήκαμε από το λεωφορείο για να περάσουμε χρόνο μαζί τους.Την επόμενη μέρα είχαμε μια συζήτηση με την ομάδα και εκείνος (ο Μπιέλσα) άρχισε να λέει πράγματα ότι εμείς παίζουμε για τον κόσμο μας.Ορκίζομαι ότι αρχίσαμε να κοιταζόμαστε μεταξύ μας επειδή μέχρι χθες μάς έλεγε να μην τους μιλάμε!»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα