Copa Del Rey: Ντέρμπι Ρεάλ - Ατλέτικο στους «16» της διοργάνωσης

Νίκος Κικίδης
Copa Del Rey: Ντέρμπι Ρεάλ - Ατλέτικο στους «16» της διοργάνωσης

bet365

Κέφια είχε η κληρωτίδα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, με το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο να ξεχωρίζει.

Derbi Madrileno στο Κύπελλο Ισπανίας! Η κληρωτίδα δεν άφησε παραπονεμένους τους ουδέτερους οπαδούς και έβγαλε... ντερμπάρα για τη φάση των «16» του Copa Del Rey, με την Ατλέτικο να υποδέχεται τη Ρεάλ στο «Μετροπολιτάνο».

Οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και την περσινή περίοδο αλλά για τα προημιτελικά του θεσμού, όταν οι Μερένγκες απέκλεισαν με ανατροπή 3-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη συμπολίτισσα στο δρόμο προς την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα έπεσε στα... μαλάκα, καθώς κληρώθηκε με την Ουνιονίστας της τρίτης κατηγορίας, η οποία βέβαια από την πλευρά της πυροδότησε το μεγάλο «μπαμ» στο Copa Del Rey αποκλείοντας τη Βιγιαρεάλ στη διαδικασία των πέναλτι.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ζευγάρι Τζιρόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο, με τους Καταλανούς να ονειρεύονται μια πορεία στο Κύπελλο αντάξια με εκείνη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια για τη φάση των «16»:

Ατλέτικο - Ρεάλ
Ουνιονίστας - Μπαρτσελόνα
Χετάφε - Σεβίλλη
Οσασούνα - Σοσιεδάδ
Βαλένθια - Θέλτα
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές
Τζιρόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα