Copa Del Rey: Τρέλα και ενθουσιασμός επικράτησε στην Ουνιονίστας μετά την κλήρωσή της με την Μπαρτσελόνα (vid)

Copa Del Rey: Τρέλα και ενθουσιασμός επικράτησε στην Ουνιονίστας μετά την κλήρωσή της με την Μπαρτσελόνα (vid)

unionistas

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα πανηγύρισαν με τη... ψυχή τους την κλήρωσή τους με την Μπαρτσελόνα, στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Τρέλα και ενθουσιασμός επικράτησε στους παίκτες της Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα, οι οποίοι ξέσπασαν σε πανηγύρισμους στο... άκουσμα της κλήρωσής τους με την Μπαρτσελόνα στη φάση των «16» του Copa Del Rey.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα από την τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, έκανε το θαύμα και απέκλεισε τη Βιγιαρεάλ στα πέναλτι (8-7) και πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του θεσμού. Πλέον έχει μπροστά της την πρόκληση της Μπαρτσελόνα, την οποία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας σε μονό αγώνα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η κληρωτίδα είχε... όρεξη, καθώς έβγαλε «Derbi Madrileno», ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ στο «Μετροπολιτάνο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα