Εθνική: Πιθανότητα για αρκετές αλλαγές στο φιλικό με το Μαυροβούνιο από τον Πογιέτ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Πιθανότητα για αρκετές αλλαγές στο φιλικό με το Μαυροβούνιο από τον Πογιέτ (vid)

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ προανήγγειλε αλλαγές για το Μαυροβούνιο - Ελλάδα και η 11άδα του μπορεί να έχει ακόμα και πέντε διαφοροποιήσεις.

Κόντρα στη Ρουμανία ο Ουρουγουανός προπονητής είχε παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με διάταξη 4-3-3, αρχηγό τον Μάνταλο, τον Μπακασέτα στον πάγκο και φορ τον Γιακουμάκη και ως εξής: Βλαχοδήμος - Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας - Μάνταλος, Σιώπης, Μπουχαλάκης - Λημνιός, Πέλκας, Γιακουμάκης.

Σε σχέση με την παραπάνω 11άδα - παρότι δεν υπάρχει η απόλυτη σιγουριά - με το Μαυροβούνιο (φιλικό ματς της Δευτέρας με σέντρα στις 21.00 και τηλεοπτικά κάλυψη από το COSMOTE SPORTS TV 1 και το OPEN) μπορεί να προκύψουν ακόμα και πέντε αλλαγές. Να τοποθετηθεί στο κέντρο της άμυνας ο Γούτας αντί του Μαυροπάνου ή του Χατζηδιάκου, ο Λύρατζης να ξεκινήσει δεξιός μπακ αντί του Ρότα και ο Παυλίδης να πάει για φορ αντί του Γιακουμάκη. Επιπλέον υποψήφιος για βασικός είναι ο Μπακασέτας και επίσης ίσως να υπάρξει και μία ακόμα αλλαγή στο κέντρο (με υποψηφίους όπως ο Αλεξανδρόπουλος που μπήκε αλλαγή με τη Ρουμανία).

Δοκιμές ουσίας δεν έχουν γίνει οπότε υπάρχουν μόνο εκτιμήσεις. Απλά φαίνεται πως θα διατηρηθεί από τον Γκουστάβο Πογιέτ το 4-3-3 και με το Μαυροβούνιο.

Σημειώνεται πως από τον Πογιέτ είχαν επιλεγεί οι εξής (έχει τεθεί εκτός ο Τζαβέλλας): Oδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Λευτέρης Λύρατζης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης και Βαγγέλης Παυλίδης.

@Photo credits: INTIME
 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα