Μέσι στα καλύτερα του: Ο «χορός» κόντρα στους Αυστραλούς που έγινε viral! (vid)

Μέσι στα καλύτερα του: Ο «χορός» κόντρα στους Αυστραλούς που έγινε viral! (vid)

Νίκος Κικίδης
Μέσι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι χάρισε highlight στον φιλικό αγώνα της Αργεντινής κόντρα στην Αυστραλία, όταν κατάφερε να «αδειασει» τέσσερις αντιπάλους του με χαρακτηριστική ευκολία.

Μπορεί το μέλλον του Λιονέλ Μέσι να έχει δρομολογηθεί για το ηλιόλουστο Μαϊάμι και της Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όμως σε κάθε του ευκαιρία ο Αργεντινός φροντίζει να μας υπενθυμίζει πως βρίσκεται σε τοπ φόρμα.

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αγώνας της Αλμπισελέστε κόντρα στην Αυστραλία επί κινεζικού εδάφους, με τον προσεχώς 36χρονο αστέρα να πετυχαίνει το γρηγορότερο γκολ της καριέρας του και να «χτυπά» ξανά λίγο αργότερα με αδιανόητα... ταχυδακτυλουργικά.

Συγκεκριμένα στο 33΄της φιλικής αναμέτρησης, ο Μέσι κατάφερε να χορέψει ανάμεσα στις... Συμπληγάδες και με χαρακτηριστική άνεση να ξεφύγει από το στενό μαρκάρισμα τεσσάρων αντιπάλων του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα