Παναθηναϊκός - Ρογκάσκα 3-1: Καλός για ένα ημίχρονο στο ντεμπούτο του Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός - Ρογκάσκα 3-1: Καλός για ένα ημίχρονο στο ντεμπούτο του Μλαντένοβιτς

bet365

Χάρη σε γκολ των Ιωαννίδη, Μπερνάρντ, Μάγκνουσον, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της σλοβένικης Ρογκάσκα με 3-1, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Φίλιπ Μλαντένοβιτς που άφησε θετικές εντυπώσεις. Πρώτο ματς μετά από οκτώ μήνες για τον άτυχο Τρουϊγέ, πολύ καλός ο νεαρός στόπερ, Ελτον Φίκαϊ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

H διάταξη και τα πρόσωπα

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το φιλικό με τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Σένκεφελντ με τον Φικάι οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Κλεϊνχέισλερ και Μπερνάρντ η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Βέρμπιτς, δεξιός ο Παλάσιος και στη κορυφή ο Ιωαννίδης στο 4-3-3 του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπαιξε με τον Μπρινιόλι στην εστία. Αριστερός μπακ ο Μλαντένοβιτς, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Μάγκνουσον με τον Σιδερά οι δύο στόπερ. Ζέκα, Τσόκαι, Τσέριν η τριπλέτα τον άξονα. Στο αριστερό φτερό ο Αϊτόρ, στο δεξί ο Μαντσίνι και… φουνταριστός ο Σπόραρ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Καλό πρόσωπο ο Παναθηναϊκός, mvp ο Μπερνάρντ και 2-0

Απέναντι σε ένα σύνολο που στην αγωνιστική του φιλοσοφία θύμιζε μικρή ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Ελλάδα, παίζοντας αρκετά κλειστά και με βαθιές μεταβιβάσεις με ένα 5-3-2, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, αυτοματισμούς και συνδυασμούς στο επιθετικό τρίτο, άμεση επανάκτηση της κατοχής, ευκαιρίες και γκολ.

Με κορυφαίο τον Μπερνάρντ που δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο με τις κάθετες πάσες του, το Τριφύλλι είχε ένα καλό σουτ του Κλεϊνχέισλερ που έβγαλε ο πορτιέρε της Ρογκάτσκα και στο 25’ άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία συνεργασία στα δεξιά. Ο Παλάσιος βρήκε τον Βαγιαννίδη, εκείνος γύρισε προς το σημείο του πέναλτι, με τον Βέρμπιτς να την… χαϊδεύει για τον Ιωαννίδη που με πλασέ έγραψε το 1-0.

H ανωτερότητα των ‘’ πρασίνων ’’ έφερε και δεύτερο γκολ στο 37’. Ο Ιωαννίδης μετά από μπαλιά του Ρούμπεν έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη περιοχή, εκείνη έφτασε στον Παλάσιος που την γύρισε προς τα έξω στον Μπερνάρντ με τον Βραζιλιάνο να σημειώνει το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Παλάσιος και πάλι από κάθετη του Μπερνάρντ, ο Αργεντινός βγήκε πλάγιο τετ α τετ αλλά αστόχησε.

Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο και το πρόσημο του ημιχρόνου ήταν πέρα για πέρα θετικό.

Το ‘’κόλλησε’’ o Μάγκνουσον, ντεμπούτο για Μλαντένοβιτς

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις έντεκα αλλαγές μαζεμένες ο Παναθηναϊκός έχασε στην ταχύτητα της κυκλοφορίας της μπάλας, δεν ήταν το ίδιο πιεστικός αλλά παρόλα αυτά στο 63’ πέτυχε και τρίτο γκολ. Στη πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ο Χόρντουρ Μάγκνουσον είχε πολύ καλές και εύστοχες εκτελέσεις φάουλ και το απόγευμα το επανέλαβε, αυτή την φορά σε συνθήκες αγώνα. Ο Ισλανδός είδε το λάθος στο στήσιμο του τείχους και με σουτάρα έκανε το 3-0 στη κλειστή γωνία του τερματοφύλακα.

Στα αξιοσημείωτα της επανάληψης το ντεμπούτο του Φίλιπ Μλαντένοβιτς με την πράσινη φανέλα, έχοντας αρκετά επικίνδυνα ανεβάσματα αλλά και η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους του Αλεξ Τρουιγιέ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Οκτώβριο.

Μετά το γκολ του Μάγκνουσον, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι Σλοβένοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 83' με ωραίο τελείωμα του Ζντούνιτς έξω από την περιοχή και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με 3-1.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισαν οι Ιωαννίδης, Μπερνάρντ, ο Κλεϊνχέισλερ στη φυσική του θέση αλλά και ο νεαρός στόπερ, Έλτον Φικάι, ειδικά για την σιγουριά του με την μπάλα στα πόδια και στις σωστές λήψεις των αποφάσεων.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (46’ Σιδεράς), Φικάι (46’ Μάγκνουσον), Χουάνκαρ (46’ Μλαντένοβιτς), Ρουμπέν (46’ Ζέκα, 80' Τρουιγιέ), Κλεϊνχέισλερ (46’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (46’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (46’ Τσέριν), Βέρμπιτς (46’ Αϊτόρ, 80' Καλοσκάμης), Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ).

ΡΟΓΚΑTΣΚΑ (Όσκαρ Ντρόμπνιε): Μπάζνταριτς, Πιρτόσβεκ, Μίχαλιτς, Κούρτοβιτς, Μάιτσεφ, Μάτιτς, Κόροσετς, Μπράουτ, Φλις, Γκράντισερ, Χαϊλέτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Βόντισεκ, Ραντούσα-Λάμπεχτ, Ράλισον, Σιμ, Μαϊτσενιτς, Καρτούζερ, Κρίσαν, Πάβλοβιτς, Σακέον, Κρίστιαν, Ζντούνιτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα