Γιοβάνοβιτς: «Περιμέναμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό, να διαχειριστούμε το πρόγραμμα των Εθνικών» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Περιμέναμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό, να διαχειριστούμε το πρόγραμμα των Εθνικών» (vid)

Ο Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το τι εικόνα αποκόμισε μετά τη φιλική νίκη της ομάδας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Ρογκάσκα με 3-1.

Ο Γιοβάνοβιτς μετά το Παναθηναϊκός - Ρογκάσκα 3-1 είπε στη COSMOTE TV: «Ξέραμε πως θα χρησιμοποιήσουμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Περιμέναμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό: δεν κάναμε όσα θέλαμε λόγω και του αντιπάλου. Δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε σε αυτή τη φάση. Το καλό ήταν τα γκολ που πετύχαμε αλλά και το ότι δώσαμε χρόνο τόσο στα παιδιά αλλά και στους διεθνείς που γύρισαν.

Είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες το πρόγραμμα για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Θα χρειαστεί διαχείριση. Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε: τόσο τα παιδιά που ήταν μαζί μας αλλά και αυτούς που δεν ξεκουράστηκαν πολύ γιατί έπαιζαν με τις Εθνικές. Είναι μία σημαντική παράμετρος για όλους. Εμείς βλέπουμε τα προκριματικά που είναι σημαντικά. Θέλουμε να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα