Γιοβάνοβιτς: «Με χαροποιεί πολύ η συμπεριφορά των παικτών μου σε αυτή την προετοιμασία» (vid)

Newsroom
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στην συμπεριφορά που έχουν δείξει ως τώρα στην προετοιμασία οι παίκτες του, τονίζοντας πως τον χαροποιεί πολύ η εικόνα τους.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το τρία στα τρία στα φιλικά επί αυστριακού εδάφους επικρατώντας με 2-0 και της Πετρολούλ Πλοέστι, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Ήταν πλάνο να δώσουμε σε κάποιους παίκτες περισσότερο χρόνο στο σημερινό παιχνίδι και χρόνο σε παιδιά που ούτε προέρχονται από τραυματισμούς, είτε νέα παιδιά και δεν έχουν χρόνο. Αύριο είναι ακόμα ένα φιλικό που θα κινηθούμε στο ίδιο μοτίβο».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας κόντρα στους Ρουμάνους: «Είμαι σίγουρα ικανοποιημένος. Ένα φιλικό παιχνίδι δεν προσφέρεται για αποτέλεσμα, αλλά για την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Είμαι ικανοποιημένος γιατί δεν χάνουμε τον ρυθμό των προπονήσεων σε σχέση με τα παιχνίδια. Είμαστε ικανοποιημένοι ως τώρα και με χαροποιεί πολύ η συμπεριφορά των παικτών μου σε αυτή την προετοιμασία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα