Ρούμπεν Πέρεθ: «Αγώνα με τον αγώνα νιώθουμε καλύτερα, παίρνουμε ώθηση από τις νίκες»

Ρούμπεν Πέρεθ: «Αγώνα με τον αγώνα νιώθουμε καλύτερα, παίρνουμε ώθηση από τις νίκες»

Ρούμπεν Πέρεθ: «Αγώνα με τον αγώνα νιώθουμε καλύτερα και παίρνουμε ώθηση από τις νίκες»

bet365

Ο Ρούμπεν Πέρεθ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το νικηφόρο φιλικό επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 και είπε πως η ομάδα «γεμίζει» αυτοπεποίθηση με τις νίκες και βελτιώνεται.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ παραχώρησε δηλώσεις μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού με 1-0 επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 και αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία που έχουν οι νίκες αυτές, αφού βοηθούν την ομάδα να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να παίρνει ώθηση ώστε να δουλεύει ακόμη περισσότερο και να βελτιώνεται.

Παράλληλα, ο Ισπανός αμυντικός χαφ τόνισε πως γίνεται πολύ καλή δουλειά ενόψει των αναμετρήσεων του Champions League και πως οι παίκτες ανυπομονούν για τα ματς αυτά.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούμπεν Πέρεθ:

Ένα ακόμη καλό τεστ για τον Παναθηναϊκό. Κάνατε τέταρτη νίκη, η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«Πραγματοποιήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε την τέταρτη νίκη μας σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Αγώνα με τον αγώνα νιώθουμε καλύτερα και παίρνουμε ώθηση από αυτές τις νίκες».

ruben

Ξέρεις αυτήν την ομάδα πολύ καλά. Πιστεύεις πως βελτιώνεστε κάθε χρόνο, θα είστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Νντίπρο;

«Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια που έρχονται. Προετοιμαζόμαστε καλά για τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός έχει ευρωπαϊκή ιστορία και στόχος μας είναι να περάσουμε από τη φάση των προκριματικών»

Δεν είναι η πρώτη σου προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, πως αισθάνεσαι φέτος;

«Είμαι καλά. Κάθε προπόνηση είναι σημαντική για να πετύχουμε και στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα