Αποβολή με δύο κίτρινες στο 16' για τον Άμραμπατ, με 10 και η Σαχτάρ από το 28' (vids)

Newsroom
Άμραμπατ

bet365

Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε στο 16' ο Νορντίν Άμραμπατ, με τον Μαροκινό να δέχεται κίτρινη για μαρκάρισμα και αμέσως δεύτερη για διαμαρτυρία. Δώδεκα λεπτά πιο μετά έμεινε και η Σαχτάρ με 10 λόγω αποβολής του Ουντόντ.

Με 10 παίκτες έμεινε από το 16' η ΑΕΚ στο φιλικό με την Σαχτάρ. Συγκεκριμένα σε μια φάση κοντά στην μεσαία γραμμή ο Νορντίν Άμραμπατ έκανε ένα μαρκάρισμα με συνέπεια να δεχθεί κίτρινη. Στην συνέχεια αντέδρασε και δέχθηκε και δεύτερη, κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε δει να συμβαίνει συχνά σε φιλικές αναμετρήσεις και αναφερόμαστε στην αυστηρότητα διαιτητών. Αξίζει να τονιστεί πως δεν υπάρχει κανένας φόβος για τον Άμραμπατ για τιμωρία σε επίσημο αγώνα, καθώς δέχθηκε 2 κίτρινες και όχι απευθείας κόκκινη.

Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου, έμεινε με 10 παίκτες και η Σαχτάρ, καθώς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες και ο Ουντόντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα