Αποβολή με απευθείας κόκκινη ο Γαλανόπουλος στο 9' (vid)

Newsroom
ΑΕΚ

bet365

Και στο 2ο φιλικό με την Σαχτάρ η ΑΕΚ είδε παίκτη της να αποβάλλεται. Αυτή την φορά αποβλήθηκε ο Γαλανόπουλος στο 9' με απευθείας κόκκινη με τον διαιτητή να αλλάζει την απόφασή του μετά από υπόδειξη του βοηθού.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου στο δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ με την Σαχτάρ και είχαμε και πάλι αποβολή. Αυτή την φορά ο Γαλανόπουλος στο 7' δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα και αντέδρασε χτυπώντας τον αντίπαλό του, με τον διαιτητή να του δείχνει κίτρινη. Ωστόσο ο βοηθός τον φώναξε και με την υπόδειξή του υπήρξε αλλαγή απόφασης με τον Γαλανόπουλο να δέχεται απευθείας κόκκινη στο 9'.

Για λίγα λεπτά και συγκεκριμένα ένα πεντάλεπτο είχαμε συνομιλίες με τον Αλμέιδα να προσπαθεί να αλλάξει την άποψη του διαιτητή, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει και έτσι ο Γαλανόπουλος αποβλήθηκε και το ματς συνεχίστηκε από το 15'. Η Ένωση ωστόσο δεν έμεινε με 10 παίκτες καθώς στην θέση του αποβληθέντα Γαλανόπουλου μπήκε ο Πήλιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα