Σαχτάρ Ντόνετσκ-ΑΕΚ 0-2: Αλλαγές στα πρόσωπα, πρόσημο (ξανά) θετικό

Σαχτάρ Ντόνετσκ-ΑΕΚ 0-2: Αλλαγές στα πρόσωπα, πρόσημο (ξανά) θετικό

Newsroom
αεκ

bet365

Παρά τις αλλαγές, η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει και σε δεύτερο ματς τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (τη δεύτερη ομάδα της) με 2-0 χάρη στα τέρματα των Μαχαίρα και Ραντόνια.

Με το υπέροχο γκολ του Μαχαίρα και αυτό του Ραντόνια, η ΑΕΚ επικράτησε για δεύτερη φορά της Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-0) αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Με αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα, το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση αλλά στο 7ο λεπτό, είχαμε μία ένταση μεταξύ του Γαλανόπουλου και ενός ποδοσφαιριστή της Σαχτάρ. Συγκεκριμένα ένα μαρκάρισμα πάνω στον Έλληνα χαφ, έκανε τον ίδιο να πιάσει από τον λαιμό τον αντίπαλο παίκτη και να τον ρίξει στο έδαφος.

Αρχικά αντίκρισε την κίτρινη κάρτα αλλά από τη βοήθεια του βοηθού του, ο ρέφερι έδειξε την κόκκινη κάρτα και άφησε την Ένωση με δέκα παίκτες. Έπειτα από διαβουλεύσεις μεταξύ των διαιτητών και των ανθρώπων του συλλόγου, ο αρχηγός της ομάδας αποβλήθηκε και στη θέση του Ζίνι μπήκε ο Πήλιος.

Στο 16' ο Κοσίδης είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αλλά από πλεονεκτική θέση είδε το πλασέ του να πηγαίνει δίπλα από τα δοκάρια. Η Σαχτάρ ανέβασε ρυθμό και έγινε πιο επικινδύνη απειλώντας τον Στάνκοβιτς, χωρίς όμως να παραβιάσουν την εστία του.

 

Τελικά η Ένωση πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ όταν στο 34ο λεπτό, συνεργάστηκαν εξαιρετικά οι παίκτες της, ο Μοχαμαντί έστρωσε στον Μαχαίρα και εκείνος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν έγιναν πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται στην προσπάθεια να φτιάξουν ρυθμό. Ο Κοσίδης είχε την καλύτερη στιγμή στο 45' όταν έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά η Ένωση βρήκε και δεύτερο τέρμα, στο 59ο λεπτό όταν ο Μαχαίρας πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι αλλά ο Ραντόνια πήρε το ριμπάουντ και με προβολή έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ.

Μέχρι το φινάλε του ματς δεν υπήρξε άλλη φάση, με την ΑΕΚ να παίρνει τη νίκη (2-0) και παρά τις αλλαγές των προσώπων, να λαμβάνει ξανά θετικό πρόσημο απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Ρόκσον, Μοχαμάντι, Μαχαίρας, Λαμαράνα, Γαλανόπουλος, Ζίνι, Φαν Βέερτ και Κοσίδης

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα