Αλμέιδα: «Μου άρεσε πολύ η ομάδα στο πρώτο φιλικό, μου έλειψε ο Γκαρσία» (vid)

Newsroom
Ο Ματίας Αλμέιδα

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τα δύο φιλικά της ΑΕΚ με την Σαχτάρ τονίζοντας πως ειδικά στο πρώτο η ομάδα του του άρεσε πολύ, ενώ στάθηκε και στην εμφάνιση του Λιβάι Γκαρσία.

Εξαιρετική η ΑΕΚ και στα δύο φιλικά με την Σαχτάρ, καθώς στο πρώτο επικράτησε με 5-0 και στο δεύτερο με 2-0. Μετά το τέλος και του δεύτερου αγώνα ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα καλησπέρα. Προσπαθήσαμε να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία με τον τρόπο που θέλαμε. Και στα δυο παιχνίδια είδα θετικά πράγματα, αλλά και αρνητικά που πρέπει να διορθωθούν».

Για τον ενθουσιασμό του κόσμου από το πρώτο φιλικό: «Μου άρεσε πολύ η ομάδα στο πρώτο φιλικό. Η ομάδα έβγαλε ένταση, έδειξαν διάθεση οι παίκτες, αν και μείναμε με 10 παίκτες. Έδειξαν οι παίκτες ότι έχουν την πεποίθηση ότι θέλουν να κερδίζουν τους αγώνες».

Για το αν του έλλειψε ο Λιβάι Γκαρσία: «Μου έλειψε! Πάρα πολύ! Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Μου αρέσουν και πολλοί νεαροί παίκτες που έχω».

Για το βαθμό ετοιμότητας που είναι τώρα η ομάδα: «Μπορώ να πω ότι ακόμα είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Θέλει χρόνο. Εχουμε πράγματα να κάνουμε ακόμα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα