Αγγλία: Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ μαζεύτηκαν σε φιλανθρωπικό αγώνα δημοφιλών YouTubers με ρέφερι τον Κλάτενμπεργκ!

sidemen_charity_match

bet365

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αξιοποιήθηκε στην Αγγλία η διακοπή των εθνικών ομάδων, αφού δημοφιλείς YouTubers, με διαιτητή τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έπαιξαν φιλικό στο «London Stadium» και μάζεψαν περίπου 3 εκατ. ευρώ που θα διατεθούν σε ιδρύματα.

Εκτός από την εθνική Αγγλίας, τα βλέμματα στο Νησί τράβηξε και η φιλική «μονομαχία» των Sidemen απέναντι στους YouTube All -Stars. Πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό αγώνα, που λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση, και στον οποίο το «παρών» δίνουν δημοφιλείς YouTubers όπως ο IShowSpeed ή ο Μαρκ Γκόλντμπριτζ.

Το παιχνίδι φιλοξένησε το «London Stadium», η έδρα της Γουέστ Χαμ, ενώ ρέφερι ήταν ο Σύμβουλος Διαιτησίας της Superleague και άλλοτε Πρόεδρος της ΚΕΔ (2020-2022), Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος μάλιστα είχε και ένα αστείο περιστατικό, όταν ένας παίκτης του απάντησε με... κάρτα UNO στη δική του κίτρινη.

Περίπου 60.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς από κοντά και τα έσοδα ύψους σχεδόν 3.000.000 ευρώ θα διατεθούν σε ιδρύματα και φιλανθρωπίες. Για την ιστορία, οι Sidemen πήραν τη νίκη με 8-5.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα